Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan Doğulu ile Beren Saat'in arasına Aslı İşler mi girdi? Aslı İşler kimdir? Son Dakika Magazin haberleri
        1

        Bir süredir ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftten Kenan Doğulu 'ayrılık yok' dese de Beren Saat'in sosyal medya paylaşımları ve eşi Kenan Doğulu'nun konserlerinde yer almaması dedikoduları alevlendiriyor.

        2

        Kenan Doğulu - Beren Saat ile ilgili son iddia magazin gündemini sarsacak cinsten.

        2. Sayfa'nın haberine göre; Kenan Doğulu'nun oyuncu Aslı İşler ile yakınlaştığı öne sürüldü.

        3

        Beren Saat'in fanları, Kenan Doğulu'nun Aslı İşler'i sosyal medya hesaplarından takip etmediği halde fotoğrafları beğendiğini Saat'e yolladı.

        4

        Aslı İşler'in, Kenan Doğulu ile adının anılmasından sonra sosyal medya hesaplarını gizledi.

        5

        ASLI İŞLER'DEN AÇIKLAMA

        İşler, Instagram hesabından, "Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, 'iddia edildi' denilerek çıkan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

        6

        Ünlü popçu iddialar karşısında sessizliğini korurken Aslı İşler’in Kenan Doğulu’nun sıkı takipçisi olduğu ortaya çıktı. Beren Saat’in Rusya’daki fan sitesi Aslı İşler’e ait olduğu iddia edilen instagram’daki bazı mesajları sosyal medyada yayınladı.

        Aslı İşler ise yazışmaların Photoshop’la yapıldığını öne sürdü.Bir yandan da Kenan Doğulu ile takipleşme konusunda da geri adım atmadı. Sosyal medya hesabından 'kalp' emojisiyle sabitlediği hikayelerinde Kenan Doğulu’yu paylaşması gözden kaçmadı.

        7

        DOĞUM GÜNÜ MESAJI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

        Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu için paylaştığı doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekmişti.

        Oyuncu, aşkla bağlandığı eşinin masumiyetini kaybettiğini belirterek şunları söylemişti:

        8

        Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımız aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz işte. Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli, güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok.

        9

        Aslı İşler 1993 yılında doğdu. Tiyatro ve oyunculuğa ilgisi, ortaokuldaki tiyatro kulübüyle başlamıştır.

        10

        Lady Macbeth rolünü üstlendikten sonra oyunculuk yapmaya karar vermiş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Ardından Haliç Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü kazanıp mezun olmuştur.

        11


        Aslı İşler, Muhteşem Yüzyıl, Acemi Cadı, Kampüsistan ve Bir İstabul Masalı dizilerinde rol almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ