Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvılcım Ural ile Meral Kaplan'ın Muğla tatili - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Meral Kaplan, şarkıcı Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural ile birlikte soluğu Muğla'da aldı.

        2

        Önceki gün plajda görüntülenen Kaplan ile Ural, kendilerine eşlik eden bir arkadaşlarıyla birlikte sohbet ederken objektiflere yansıdı.

        3

        Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, denize girmek yerine gölgedeki bir masada oturmayı tercih etti.

        4

        Ara ara denizde kano turu yapan çocuklarını da takip eden Meral Kaplan ile Kıvılcım Ural'ın yakın arkadaş olması dikkatlerden kaçmadı.

        5

        NELER OLMUŞTU?

        2018 yılında manken Seçkin Piriler'in Bodrum Gündoğan'daki evinde misafir ettiği oyuncu Meral Kaplan ile kavga ettiği iddia edilmişti.

        6

        "BİZİMKİSİ KARDEŞ KAVGASI"

        Basına çıkan haberlerin ardından Piriler, sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak, şu ifadelerini kullanmıştı:

        Haberlerle ilgili söylemek istediğim birkaç şey var... Çok büyüsün istemediğimiz için ufak tartışmamızı doğrulamak istemedik. Çünkü bizim tartışmamız kardeş kavgası. Her evde olabilen bir tartışmaydı. Dallanıp, budaklamasını istemiyoruz. Meral ile barıştık bile, aramızda problem yok.

        7

        "KÜÇÜK BİR TARTIŞMA YAŞADIK"

        Meral Kaplan da daha sonra bir canlı yayına telefon ile bağlanarak, Seçkin Piriler ile birbirlerine fiziksel şiddet uyguladıkları yönündeki iddialar hakkında konuşmuştu. Tüm yaşadıklarını anlatan Kaplan, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Evet, küçük bir tartışma yaşadık ama itiş kakış olmadı. Ben anlamıyorum, böyle bir şey yok! Biz 20 senelik arkadaşız... Seçkin’in fotoğrafları eski fotoğraflar ve bu konudan dolayı basını mahkemeye verecekmiş. Saçma sapan şeyler, çok çirkin. Benim mahkemem var ve beni bu şekilde rahatsız etmeleri çok çirkin. Seçkin de zor bir dönemden geçti, ben de geçiyorum... Biz bazen tartışıp, sonrasında birbirine gülen insanlarız. Sizin sayenizde daha da güzel barıştık. Benim tırmık izleri ile ilgili bir alakam yok. Ben Seçkin’i gerçekten çok seviyorum. Böyle bir şey yok. Nedense bu tarz haberlerin tam boşanma dönemine denk gelmesi garip geliyor.

        8

        KIZININ VELAYETİNİ KAYBETMİŞTİ

        Öte yandan Meral Kaplan, 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu'na kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Kaplan, boşanmak için Kanioğlu'ndan 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Buna karşılık iş insanı Erhan Kanioğlu da karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan'dan 1 milyon lira manevi, 50 bin lira maddi tazminat istemişti.

        Ardından ikili, boşanmıştı. Mahkeme, nisan ayında çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip, Kaplan'ın, Kanioğlu'na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetmişti.

        9

        "ÇOCUĞUM DOĞDUĞUNDAN BERİ MAHKEMELERDEYİM"

        Duruşma sonrası basın açıklaması yapan Meral Kaplan, gözyaşları içinde "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi" demişti.

        10

        "HA KATİL OLMUŞSUN, HA BİR ÇOCUĞU ANNEDEN AYIRMIŞSIN"

        6 yaşındaki kızının velayetinin babasına verilmesinin ardından çok üzgün olduğunu ifade eden Kaplan, “Velayeti alacağını zaten bana söylüyordu. 'Ben onu bir şekilde alacağım, benimle başa çıkmazsın' diyordu yani. Oyun oynuyor sanki, ben anlamıyorum. Ben şok oldum. 'Herhalde böyle bir şey mümkün değil' diye düşündüm. İnanamadım, 'Neye dayanak veriyorsunuz?' dedim. Büyük bir kindarlık var. Bizim birlik olup, çocuğumuzun psikolojisiyle ilgilenmemiz gerekiyor. Ne zaman isterse hep babasındaydı. Sadece 'Bana haber verin' diyordum. Haberim olmadan okuldan alıyor, götürüyordu. Bulamıyordum polislere gidiyordum, artık bıktılar. Avrupa vatandaşı, pasaportlarını istedi dilekçede. Babasına gidecek 2 gün, sonra gelecek gibi düşünüyor. Benim gözümde ha katil olmuşsun, ha bir çocuğu anneden ayırmışsın. Hiçbir farkı yok" ifadelerini kullanmıştı.

        11

        2016 YILINDA BOŞANMIŞTI

        Öte yandan Seçkin Piriler, 2010 yılında 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze ile nikah masasına oturmuştu. Hakan ve Volkan adında iki çocuğu bulunan Piriler ile Tangöze, 2016'da yollarını ayırmıştı.

        12

        İKİNCİ KEZ EVLENDİ

        Kaan Tangöze, 2018 yılında da kendisi gibi şarkıcı olan Kıvılcım Ural ile evlenmişti. İkili, 2019'da kızları İlayda'yı kucaklarına almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ