Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Loris Karius'un kaçamak Mikonos tatili! "Sofia ile ayrıyız" dedi, özür diledi - Magazin haberleri
        1

        Alman kaleci Loris Karius ile oyuncu Sophia Thomalla'nın aşk yaşadığı biliniyordu. Ancak çiftten Karius, geçtiğimiz gün Yunanistan'a bağlı Mikonos adası açıklarında tekne turunda kimliği bilinmeyen bir güzelle objektiflere takıldı.

        2

        Samimi halleriyle dikkat çeken ikilinin görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Çekilen bu fotoğraflar, 27 yaşındaki kalecinin sevgilisi Sophia Thomalla'yı aldattığı şeklinde yorumlandı.

        3

        "ÖZÜR DİLERİM"

        Bu karelerin basına yansımasının ardından Loris Karius'tan açıklama gecikmedi. Karius, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Dün tatilimde başka bir kadınla olduğum fotoğraflar basına sızdı. Sophia ile uzun süredir ayrı olduğumuz doğru ve şimdi de darmadağın olduğu için üzgünüm. Bunun için özür dilerim" ifadelerini kullandı.

        4

        Ancak 31 yaşındaki oyuncu, eski aşkı Loris Karius'un aksine konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeye devam eden ikilinin, birlikte çekildikleri fotoğrafları da silmediği görüldü.

        5

        SOPHIA İÇİN BERLİN'E GİTMİŞTİ

        Loris Karius'un sezon başında Union Berlin'e transfer olduktan sonra Alman basınında sevgilisine yakın olabilmek için bu transfere onay verdiği ve kariyerini tehlikeye attığı şeklinde haberler çıkmıştı.

        6
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ