Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü yıldız! Fenerbahçe'de Marco Verratti sesleri... - Son dakika FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Orta saha arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. PSG'de Luis Enrique'nin kadroda düşünmediği ve Şampiyonlar Ligi listesine dahil etmediği Marco Verratti konusunda da flaş bir iddia ortaya atıldı.

        Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddeden İtalyan futbolcunun Fenerbahçe'ye önerileceği öğrenildi. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen İtalyan futbolcuyla ilgilenen diğer bir kulübün se Katar'dan Al-Arabi olduğu belirtildi.

        REKLAM

        11 gol 61 asistlik performans sergileyen Verratti, Fransa'da 9 lig, 6 kupa, 6 lig kupası şampiyonluğu yaşarken EURO 2020'de de İtalya ile şampiyonluğa ulaşmıştı.

        PSG'nin teknik direktörü Luis Enrique, "Marco Verratti konusunda, onunla konuştuklarımız aramızda kalacak. Özel konuşmaları kamuoyu önünde dile getiremem. Söyleyecek başka bir şeyim yok. Ona verebileceğim tavsiyeler de aramızda kalacak" ifadelerini kullanmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ