Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nicole Kidman: Kocam (Keith Urban) bana karışmaz - Magazin haberleri
        1

        Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, müzisyen Urban'ın, kamera karşısına geçtiği sevişme sahnelerine karışmadığını açıkladı. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Kidman, "Benim kocam da sanatçı, bu yüzden bütün bunları anlıyor. Ayrıca bu konuda bana karışmaz." itirafında bulundu.

        2

        "EŞİM SETTE NE YAPTIĞIMI BİLMİYOR"

        İki çocuk annesi olan Nicole Kidman, eşinin ekranda ya da perdede gördüğü o sahnelerin, nihayetinde şovun bir parçası olduğunu bildiğini de ifade etti. Kidman, "Eşim benim sette ne yaptığımı da çok fazla bilmiyor." şeklinde konuştu.

        3

        "FARKLI TÜRDEN BİR İLİŞKİ"

        Oyuncu, son olarak "The Undoing" adlı dizide Hugh Grant ile "Big Little Lies" adlı dizide de Alexander Skarsgard'la önemli rolleri paylaşıyordu. Kidman ile Skarsgard, 2018'deki Emmy töreninde herkesi şaşırtan bir yakınlık sergilemişti.

        Birbirlerini öpücüklere boğan ikili, uzun süre konuşulmuştu. Kidman, o dönemde dizinin setinde rol gereği çok yoğun anlar yaşadıklarını belirterek, "Aramızda güven ve dürüstlüğe dayalı bir iletişim var. Yani bir başka deyişle Alexander ile farklı türden bir ilişkimiz var." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "ŞİDDET SAHNELERİ DAHA ÇOK RAHATSIZ EDİCİ"

        Nicole Kidman, eşi Keith Urban'ın, dizideki sevişme sahnelerinden değil, şiddet içeren sahnelerden rahatsız olduğunu açıklamıştı.

        Ünlü oyuncu, "Keith diziyi seyrettiğinde rahatsız oLdu. Ben rol gereği çığlık atarken ya da ağlarken sanki buna tepki göstermesi gerekiyormuş gibi hissettiğini anlattı." demişti.

        5

        "GÜVENİLİRLİĞİNİ SORGULAMAK BENİ MAHVEDERDİ"

        Eşi ile aralarında tam bir güven bağı olduğunu ifade eden Kidman, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Bir gün olsun onun güvenilirliğini sorgulamak, beni mahvederdi. Hayatım biterdi. Bu duygu, bizim kültürümüzün büyük parçasını oluşturuyor. Ben de çok şanslıyım. Eşim çok güçlü. Ilıman ve nazik bir adam.

        6

        "ŞÖHRET BAZEN AĞIR GELEBİLİYOR"

        Nicole Kidman, daha önce de kariyer hayatının ilk günleriyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. 16 yaşındayken mesleğe adımını attığını ifade eden Kidman, o dönem yalnız olmakla ilgili sorunları olduğunu belirtmişti.

        Oyuncu, konuyla ilgili "Şöhret sahibi olmak, bazen ağır gelebiliyor. Ben şanslıydım, çünkü kız kardeşim yanımdaydı." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ACI ÇEKMEKTEN KORKMAM"

        Yaşadığı duygusal çatışmalara değinen Nicole Kidman, şunları söylemişti:

        Birçok insan yaşlandıkça acı çekmekten korktuğu için kendini korumak adına pasifleşiyor. Ben ise korkmadan pek çok işe ve duruma kendimi atıyorum. Duygusal çatışma da yaşıyorum ama kendimi bir şeylerin içine atmaya devam etmek istiyorum.

        Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam. Duygusal çatışmalarımı sindirerek sevdiğim bir noktaya geldim" açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ