Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Aslan avantaj peşinde! Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS maçı şifresiz mi? - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

        2

        Cimbom, deplasmandan galibiyetle ayrılıp İstanbul'daki rövanş öncesi avantaj yakalamak istiyor. Devler Ligi 2. eleme turunda Zalgiris'i 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Galatasaray, Olimpija'yı geçmesi halinde play-off turuna yükselecek ve bu turda Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için mücadele edecek.

        3

        OLIMPIJA LJUBLJANA-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        SRC Strovice'de oynanacak Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı saat 22.00'de başlayacak. İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg'in yöneteceği mücadele S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

        4

        ZAHA, KEREM DEMİRBAY VE ZANIOLO GÖTÜRÜLMEDİ

        Galatasaray'da yeni transferler Zaha ve Kerem Demirbay'ın yanı sıra Zaniolo mücadelede forma giyemeyecek.

        5

        Zaha henüz hazır olmadığı gerekçesiyle Slovenya'ya götürülmezken, Kerem Demirbay'ın ismi ise bu turda UEFA'ya bildirilmedi. Zaniolo ise sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

        6

        RÖVANŞ 15 AĞUSTOS'TA

        Galatasaray ile Olimpija Ljubljana arasındaki rövanş karşılaşması 15 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. RAMS Park'taki mücadele saat 21.00'de başlayacak.