Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Serdar Ali Çelikler Mario Branco'nun hünerini gösterme zamanı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Biliyoruz; Fenerbahçe yönetimi transfer için kendine koyduğu sürede hedeflerini gerçekleştirdi.

        Mourinho; Lugano maçlarına tek santrafor çıkmak istemedi; Cenk Tosun hemen alındı.

        Sakatlanmasa Maximin de kadroda olacaktı.

        Cengiz hoca tarafından istenmedi; 2 günde Oğuz Aydın kadroya katıldı.

        Hoca "6 numara ağustosta da olsa olur" demişti. Ağustos ortası; hatta 15'inden sonrası için hedef kondu. Bu arada Guido Rodriguez gibi bir kaç isme gidildi ama olmadı.

        Kesin eminim ki 6 numara alınsa da transfer bitmeyecek. Fred'e alternatif olacak bir isim daha bekliyorum ben. Elbette Ferdi'nin ayrılması halinde sol bek de alınır.

        Dolayısıyla bildiğim ve uzun zamandır aldığım istihbaratlara uygun bir 'alım' süreci yaşanıyor. Ağustosun 25'inde hala kimse alınmamışsa o zaman eleştiririz. Ama şimdilik 'alım' kısmı bana anlatılan plana uygun gidiyor.

        Ben daha çok 'satış' kısmındayım. Krunic - Zajc gibi isimlerin hala satışına yönelik işlemlerin başlaması bir yana; Zajc'ın Lille kadrosuna alınması söz konusu oldu. Bu iki isme ek olarak, Crespo - Luan Peres ve Pedro satışı konusunda Mario Branco'nun hünerini gösterme vakti geldi.

        Ferdi satılırsa bu tamamen oyuncunun performansı ve menajerinin teklifi ile oluşan ve başkan onayı ile sonuçlanan bir transfer olur.

        Cengiz'in satışı ancak oyuncunun geçmiş kariyeri ve menajerinin başarısı olur.

        Emre Mor ancak Türkiye'de bir takıma satılabilir. Ama sportif direktörün hüneri Fener'de iyi kontratı olan, birçok sebepten İstanbul'dan ayrılmak istemeyen oyuncuları satmakla olur. Oyuncuyu göndermek, kulüp için en ideal satış anlaşmasını yapmak Branco'nun görevleri arasında.

        Aslında tamamen Selahattin Baki'nin başarısı olan, tüm toplantılarına Baki'nin katıldığı Dzeko - Tadic - Çağlar transferlerinde başkanından ek övgü alan Branco'nun şimdi hünerini gösterme zamanı. Bu takım artık Avrupa maçlarına Krunic - Zajc gibi isimlerle çıkmamalı.