Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Balkondan Atlamak Ne Anlama Gelir? Rüyada Balkondan Atladığını Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada balkondan atlamak, rüyayı gören kişinin kötü insanlarla karşılaşacağına ve onlardan zarar göreceğine işaret olur. Rüya sahibinin çevresinde bulunan kötü insanlar, kişinin olumsuz durumlar yaşamasına sebep olup onu zor durumda bırakacaklarına delalet olur.

        Rüyada Balkondan Atlamak Ne Anlama Gelir?

        Rüyada balkondan atladığını gören kişiler, gördükleri rüyanın hayırlı mı yoksa hayırlı olmayan bir rüya mı olduğunu merak eder. Rüya yorumcularına göre bu rüya, kişinin ailesiyle zor zamanlar geçirerek üzüleceğine delalet olur. Rüya sahibi yaşanan olumsuzluklar ile hayal kırıklığına uğrar. Fakat yaşanan aile tartışmaları yakın bir zamanda sonlanır şeklinde yorumlanır.

        REKLAM

        Farklı bir rüya yorumuna göre, rüyayı gören kişi dünyanın tüm nimetlerinden istediği çokça faydalanır şeklinde yorumlanır. Dünya nimetlerinden faydalanan rüya sahibi durumun geç farkına vararak sıkıntıya düşer ve üzülür. Aynı zamanda bu rüya kişinin tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur. Çevresiyle yaşadığı problemleri zaman içinde ortadan kaldırarak feraha erer.

        Rüyada Balkondan Atladığını Görmek

        Rüyada balkondan atladığını görmek, rüyayı gören kişinin tüm kötülüklerden kaçarak saklanmak istediğine yorumlanır. Çevresinde bulunan insanlardan zarar gören rüya sahibi hayatına tek başına devam etmek istediğine karar verir. Rüyayı gören kişi çevresinde bulunan dost gibi görünen düşmanlarına dikkat etmelidir. Etrafında ona zarar vermek isteyen birtakım kötü niyetli insanlar olabilir.

        Rüyada balkondan atlamanın olumsuz ve olumlu tabiri bulunur. Bu rüyanın olumlu tabirlerinden biri; kişi eğer evliyse maddi anlamda yaşadığı sıkıntılardan kurtulur şeklindedir. Eğer rüya sahibi bekar ise hayırlı evlilik anlamıyla tabir olur. Rüyayı gören kişinin atladığı balkon yüksek ise kişinin iyi durumdan kötü duruma düşerek sıkıntı yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin yaşadığı korkular varsa bu korkulardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet olur.

        REKLAM

        Rüyada Balkondan Atlayıp Yaralanmak

        Rüyada balkondan atlayıp yaralanmak, rüyayı gören kişinin hayatında yaşadığı sıkıntılara yorulur. Eğer rüya sahibi balkondan atladığında çok fazla yaralandıysa bu onun hayatında da çok sıkıntıya düşeceğini ifade eder. Rüya sahibinin yaralanma oranı kişinin hayattaki sıkıntılarının ne kadar büyük veya hafif olduğunu gösterir. Rüya sahibi iş hayatında yeni atılımlar yapmak istiyorsa dikkatli hareket etmesi gerekir.

        Rüyada Balkondan Atlayıp Öldüğünü Görmek

        Rüyalar, rüya tabiri yapan kişiler ve âlimler tarafından yorumlanarak görülen rüyanın ne anlama geldiği ifade edilir. Görülen bazı rüyalar birden fazla anlama gelebildiği gibi bazıları ise tek anlama sahip olabilir. Rüyanın iyi bir şekilde tabir edilmesi rüyadaki detaylara bağlıdır.

        Rüyada balkondan atlayıp öldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin hayatında dikkat etmesi gereken durumlar olduğunu delalet eder. Bu rüyayı gören kişi zor durumla karşı karşıya kalır şeklinde ifade edilir. Böyle rüyalar uyarıcı nitelikte olabilmektedir. Kişinin hayatında dikkat etmesi gereken noktalar olduğunu, hayatına çekidüzen vermesi gerektiği mesajını verir.

        Farklı bir rüya yorumuna göre; kişinin hayatında bulunan kötü niyete sahip kişiler zarar uğratılır. Kötülükler karşısında dik durarak o kişiyi doğru yola getirir. Rüya sahibi iş hayatında önemli projelere imza atarak kazancını arttırır şeklinde delalet olur.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ