Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada kertenkele görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah kertenkele öldürmek anlamı nedir?
        1

        Rüyada yer alan detaylar, rüyanın doğru yorumlanabilmesi açısından oldukça önemlidir. Gözden kaçan ya da hatırlanmayan bir detay, rüyanın tüm seyrini etkileyebilir. Bu sebeple detayların olduğu gibi aktarılması gerekir. Rüyada kertenkele görmek ne demektir? Rüyada kertenkele öldürmek ne anlama gelir? Rüyada büyük kertenkele görmek, rüyada yeşil kertenkele görmek ve rüyada kertenkele yavrusu görmek neye işarettir? Rüyada kertenkele ısırması, rüyada siyah kertenkele görmek ve rüyada beyaz kertenkele görmek nasıl yorumlanır?

        2

        Rüyada Kertenkele Görmek Ne Demektir?

        Rüyalar, insanoğlunun varoluşundan bu yana gizemini sürdürmektedir. Rüya konusunda insanlar hem fikir olamamış; farklı tanımlamaları öne koymuşlardır. Bilimsek dayanakların haricinde rüyaların gelecekten mesajlar taşıdığı düşünülmektedir. Başımıza gelebilecek olayların bir nevi habercisi olduğu yönünde görüşler bulunmaktadır. Bu konuda farklı görüşler olsa da rüyaların ne gibi anlamlar taşıdığı merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Bunun için genellikle rüya tabirlerine başvurulur.

        Rüyada kertenkele görmek, kişinin yaşayabileceği bir sağlık sorununun habercisidir. Bir diğer yorumlamaya göre, kişinin etrafında sinsi planlar yapan kötü niyetli kişiler bulunmaktadır. Bu sebeple çok dikkatli hareket etmesi gerekir.

        Ayrıca bu rüya, arayı bozmak isteyen kötü niyetli bir adamın da habercisidir. Rüyayı gören kişi bu kişiyle tanışacaktır. Kişinin çevresinde art niyetli bir arkadaşının olduğunun da göstergesidir. Rüyada kertenkele görmek bazı rüya tabircilerine göre, rüya sahibinin birtakım sorunlar yaşayacağına delalet eder.

        3

        Rüyada Kertenkele Öldürmek Ne Anlama Gelir?

        Rüyada kertenkele öldürmek, rüya sahibinin kötü niyetli bir arkadaşından kurtulacağının göstergesidir. Ayrıca iş hayatında rakiplerine karşı üstünlük elde edecektir. Kariyer alanındaki bu yükseliş onu iyi bir konuma taşıyacaktır. Rüya sahibi sağlık sorunları yaşıyorsa kısa zaman içinde bu sorunlardan kurtulacaktır. Maddi ve manevi açıdan sorunları son bulacak, huzurlu ve mutlu bir yaşama kavuşacaktır.

        Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

        Rüyada büyük kertenkele görmek, rüya sahibinin düşmanının öldürülmesine işaret eder. Kişinin rekabet içinde olduğu insanlara karşı galip geleceğini ve üstünlük kuracağını gösterir. Rüya sahibi onları geride bırakacak, maddi ve manevi açıdan arzu ettiği noktaya ulaşacaktır.

        4

        Rüyada Yeşil Kertenkele Görmek

        Rüyada yeşil kertenkele görmek, dine düşman olan bir kişinin varlığına işaret etmektedir. Aynı zamanda kişinin düşman olduğu kişiyle barışacağının da göstergesidir. Bazı rüya âlimlerine göre bu rüya oldukça hayırlı ve güzel anlamlar taşımaktadır. Rüyadaki detaylar neticesinde anlamlar da farklılık gösterebilmektedir.

        Rüyada Kertenkele Yavrusu Görmek

        Rüyada kertenkele yavrusu görmek, rüya sahibinin kendi işini kurma isteğini yansıtır. Kişi maddi açıdan bir rahatlama yaşamak için iş ortamında huzur aramaktadır. Uzun süredir çözülemeyen sorunlar da baş göstermiştir. Ertelenen çözümlerin geri dönüşü rüya sahibi için hayırlı olmayacaktır. Ufak tefek sıkıntıların büyümesi an meselesidir. Rüya sahibinin şu sıralar iletişim yönünden problemler yaşadığını söyleyebiliriz.

        5

        Rüyada Kertenkele Isırması

        Rüya sahibinin çevresinde dost ya da düşman olduğu anlaşılmayan kişiler bulunmaktadır. Güven duyulmayacak kişilere karşı rüya sahibi dikkat etmelidir. Rüya sahibine zarar verme potansiyeli bulunan kişilerin varlığını işaret eden bir rüyadır.

        Rüyada Siyah Kertenkele Görmek

        Kimi rüyalar güne güzel başlamamızı sağlarken, bazı rüyalar yataktan gergin bir şekilde uyanmamıza sebebiyet verebilir. Ancak yüzümüzü düşürmeden önce gördüğümüz rüyanın anlamını araştırmalı ve uyarılarını dikkate almalıyız.

        Rüyada siyah kertenkele görmenin anlamı oldukça merak edilmektedir. Rüya sahibinin bazı sağlık sorunları yaşayacağının habercisidir. Ayrıca çevresinde yer alan bazı kötü niyetli kişilerin olumsuz planlar yaptığını da göstermektedir. Rüyada siyah kertenkele görmek, ara bozucu kişilerin varlığını işaret eder. Bu sebeple rüya sahibi her adımında dikkatli olmalıdır.

        6

        Rüyada Beyaz Kertenkele Görmek

        Rüyada beyaz kertenkele görmek, kişinin hayatındaki sorunların, sıkıntıların sona ereceğine ve yeni bir başlangıç için adımlar atacağına delalettir. Kişi maddi ve manevi anlamda rahatlama yaşayacaktır. Aynı zamanda çevresindeki kişilerle ilişkileri düzelecek, yeni dostlar edinecek ve mutlu bir hayat sürecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ