Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sen Çal Kapımı oyuncuları ve isimleri: Yeni oyuncularıyla Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosu!
        10

        EVRİM DOĞAN (AYFER YILDIZ)

        “Seviyorsan rahat bırak, ama yine de ipleri elden bırakma”

        Eda’nın tek kişilik ailesi. Halası. Çok becerikli, pratik zekalı, tuttuğunu koparan bir kadın. Eda’nın düzeni bozulmasın diye Eda’nın annesinin çiçekçisini devralmış. Ayfer deli dolu bir kadın. Çok eğlenceli, komik ama tersi de çok pis. Dobra, içten, ama Eda gibi gelgitli. O da Eda’yla birlikte büyümüş, birbirlerine benzemişler sonunda. Eda‘nın her zaman için en yakın dostu, sığınacak limanı, dert ortağı Ayfer.

        EVRİM DOĞAN KİMDİR?

        Evrim Doğan 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi ve 2002 yılında buradan mezun oldu.

        Evrim Doğan’ın Oynadığı Diziler

        Sen Çal Kapımı / 2020

        Kardeş Çocukları / 2019

        Kadın

        Bizim Hikaye / 2017-2019

        Gülümse Yeter / Nermin / 2016

        Hayat Mucizelere Gebe

        Vicdan / Gizem / 2013

        Şubat / Kurban / 2012

        Arka Sıradakiler / Suna / 2007

        Yalancısın Sen

        Dudaktan Kalbe

        Kavak Yelleri

        Evrim Doğan’ın Oynadığı Filmler

        Aşk Bu Mu

        Sevimli Tehlikeli / 2015

        Her Şey Aşktan

        11

        ANIL İLTER (ENGİN SEZGİN)

        “ Hayatımda bir şey eksik ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok”

        Serkan’ın ortağı. Duygusal, kolay kolay hayır diyemeyen, insancıl biri. Serkan’ın tam zıttı. Kriz anlarını nasıl yöneteceğini bilemiyor, unutkanlığı ve plansızlığıyla her kriz daha da büyüyor. Engin’in duygusal yönü, kadınlarla olan ilişkisini de etkiliyor. Hayatının kadınını bulmayı çok istiyor. Ama sonuç hep hüsran.

        ANIL İLTER KİMDİR?

        Anıl İlter 1980 yılında İzmit’de doğmuştur. Kocaeli Üniversitesinde Spor Akademisi Mezunudur. Bir dönem profesyonel olarak futbol oynadı. Spor akademisinde ve festivallerde sunum yapmaya başladıktan sonra, eğitim almış ve sonra da profesyonel sunuculuğa adım atmıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2008 yılında Hande Ataizi ile beraber rol aldığı "Ece" dizisi ile dizi film hayatı başlamıştır. 2010-2012 yılları arasında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizinde yer almıştır. 2010 yılında "Bir Avuç Deniz" adlı sinema filminde yer aldıktan sonra 2014 yılında ‘Üç Arkadaş’ dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandırdı. 2014 yılında "Kızıl Elma" dizisinde rol aldı. Anıl İlter 6 saniyelik Vine video platformunda da büyük bir popülarite kazanmıştır. "FotoModo" ve "Fazla Mesai" programlarının ve 2014 yılında yayınlanan "Alabora" yarışmasının sunuculuğunu yaptımıştır.

        12

        MELİSA DÖNGEL (CEREN BAŞAR)

        “Madem o ayakkabı Sindirella’nın ayağına tam oturuyordu, o zaman neden düştü?”

        Nam-ı diğer Cer… Eda’nın üniversiteden arkadaşı. Güzel, akıllı, şık ve başarılı. Annesi, babası, ağabeyi, amcası, dedesi hepsi avukat. Geri kalanlar da hakim, savcı. Ceren de tahmin edileceği gibi ailesinin yoğun baskısıyla hukuk okumuş. Oysa tek hayali ayakkabı tasarımcısı olmak. Ayakkabılara çok düşkün.

        MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

        1999 yılında İstanbul’da doğdu. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde Temel Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra Hilal Saral ile 'Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi'ne katıldı.

        2017 yılında ilk projesi olan “Elif” dizisinde Süreyya karakterini canlandırdı.2018 yılında “Bizim Hikâye” dizisinde Deniz karakterine de hayat veren genç oyuncu en son 2019 yılında proje “Aşk Ağlatır” dizisinde yer aldı.

        Melisa Döngel'in Oynadığı Diziler

        Sen Çal Kapımı / Ceren Başar / 2020

        Bizim Hikaye / Deniz / 2018

        Elif / Süreyya / 2017

        13

        ÇAĞRI ÇITANAK (FERİT ŞİMŞEK)

        “ Eğer çaldığın kapı yüzüne kapanıyorsa, bir daha çal, bir daha çal”

        Selin’in nişanlısı. Babadan kalma zengin. Otel işletiyor. Yakışıklı, şımarık, patavatsız, gösteriş meraklısı. Hayatta her istediği altın tepside sunulmuş: ortalama bir başarısı olduğu halde çok iyi okullarda okumuş, ailesinin her türlü imkanından yararlanarak yetiştirilmiş ve sonunda da oteller zincirinin başına geçmiş.

        ÇAĞRI ÇITANAK KİMDİR?

        1990 yılında Antakya’da dünyaya gelen Çağrı Çıtanak 10 yaşında temel tiyatro eğitimine başladı ve 4 yıl boyunca eğitim aldı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı ve oyunculuk kariyerine burada başladı. İlk olarak ‘Babam Sınıfta Kaldı’ dizisinin başrolleri arasında yer aldı, daha sonra "Tatlı İntikam", "Ateş Böceği" ve "Vatanım Sensin" projelerindeki performansıyla adından çokça bahsettirdi. Çağrı Çıtanak "Sen Çal Kapımı" dizisinde Ferit karakterine hayat verecektir.

        14

        ELÇİN AFACAN (MELEK YÜCEL)

        “ Evli, çocuklu ve zengin kadın mutludur. Mutlu değilse bil ki şımarıktır”

        Nam-ı diğer Melo. Eda’nın mahalleden çocukluk arkadaşı. Tombul, vücüduyla barışık, şen şakrak bir genç kadın. Kahkahası da bol, gözyaşı da... Giyinmeyi kuşanmayı, takıp takıştırmayı seviyor. Ev ekonomisi bölümünden mezun, Part-time kasiyerlik, part-time hosteslik yapıyor. Kafayı zengin koca bulmaya ve bol çocuk yapmaya takmış. Her aşkı hüsranla sonuçlanıyor.

        ELÇİN AFACAN KİMDİR?

        1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2015 yılında "Gamsız Hayat" dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında "Görevimiz Komedi" programında yer aldı ve aynı sene "İçerde" dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan "Bir Aile Hikayesi" dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı. Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. Elçin Afacan, "Sen Çal Kapımı" dizisinde Melek karakterini canlandıracak.

        15

        SİTARE AKBAŞ (FİGEN YILDIRIM)

        “ Her şey benim istediğim gibi gittiği sürece, çok pozitif bir insanım”

        Nam-ı diğer Fifi. Zengin ve sonradan görme ailesinden bıkmış usanmış. Sürekli siyah giyiyor, motora biniyor. Gerçek bir hayvansever. Ne iş yaptığını tam olarak kimse bilmiyor ama ailesinden para almadığı halde köşeyi döndüğü kesin. Sokak hayvanlarına yaptığı bağışlar dudak uçuklatıcı. Para hakkında ve kendisi hakkında konuşmayı sevmiyor. Zaten kısa ve öz konuşuyor. Her şeye negatif bakan, aşka inanmayan, aklına estiği gibi yaşayan ve konuşan biri.

        SİTARE AKBAŞ KİMDİR?

        6 Ekim 1988'de doğan Sıtare Akbaş İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ