Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Seth Rogen kaçırıldı mı? - Magazin haberleri
        1

        Bir TikTok kullanıcısı, geçtiğimiz hafta sonu 39 yaşındaki Seth Rogen hakkında ilginç bir iddiada bulunarak, ünlü oyuncunun kaçırıldığını ileri sürdü.

        2

        Sosyal medya kullanıcısı, Rogen'in Instagram'ını kontrol eden kişinin kendisi olmadığını iddia ederek, oyuncunun hesaplarında çeşitli renklerde vazoların ve diğer seramik kreasyonların resimlerinin paylaşılmasını gerekçe olarak gösterdi.

        3

        "SERMAİKÇİ TARAFINDAN KAÇIRILDI!"

        Aynı kişi, gönderisinde, "Son zamanlarda Seth Rogen’i gören var mı? Ben vazolarının bir sürü fotoğrafını görüyorum. Onun yüzünün fotoğrafını gördünüz mü? Çılgın bir tahminim var. Seth karanlık bir seramikçi tarafından kaçırıldı!" ifadelerini kullandı.

        Bu söylentilerin ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı, "Set Rogen kaçırıldı mı?" diye sormaya başladı.

        4

        SET ROGEN YANIT VERDİ

        Seth Rogen ise hakkında çıkan dedikoduların ardından açıklama yaptı. Rogen, viral hale gelen komplo teorisi videosunun yaratıcısına cevap verdi. Kanadalı oyuncu, sosyal medya hesaplarının arkasında kendisinin olduğunu doğruladı.

        5

        "KAÇIRILMADIM!"

        "Bu video çok komik ama söylenen her şey doğru değil." diyen Set Rogen, "Kaçırılmadım! Bu satırları yazan, Seth'in hesabını kullanan suçlu kişi değil. Yemin ederim." ifadelerini kullandı.

        6

        'PAM VE TOMMY' FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA

        Öte yandan oyuncu Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisi, 'Pam ve Tommy' adını taşıyan bir diziye konu oluyor. Anderson ve Lee'nin balayı esnasında çektikleri seks kaseti çalınıp yayınlanmıştı. Çekimleri hala devam eden dizide Set Rogen da kaseti çalan kişiyi canlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ