Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika haberi - Galatasaray'da Bafetimbi Gomis affedildi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında 3-1 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak çok önemli 2 puan bırakırken gündeme Bafetimbi Gomis krizi oturmuştu.

        2

        Bel ağrıları nedeniyle antrenmana çıkmayan ve maç kadrosunda yer almayan Fransız yıldız için açıklama yapan Okan Buruk, Gomis'in oynamak istemediğini dile getirmiş, Dursun Özbek de benzer bir açıklama yapmıştı. Bugün Florya'da bir zirve daha gerçekleşirken kriz tatlıya bağlandı.

        3

        Puan kaybı sonrasında takımın etkilenmemesi için Başkan Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur bugün Florya'ya ziyaret gerçekleştirirken Gomis meselesi de masaya yatırıldı.

        4

        Okan Buruk bu konuda kararı yönetime bırakırken Dursun Özbek, Erden Timur, Gomis ve Buruk arasında bir zirve gerçekleştiği öğrenildi.

        5

        Yapılan görüşmeden sonra Fransız yıldızın hatasını kabul ederek takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için pişmanlığını dile getirdiği ve konunun tatlıya bağlandığı öğrenildi. Tecrübeli golcünün, yarın akşam yapılacan antrenmanda takımla birlikte olması bekleniyor.

        6

        NELER YAŞANDI?

        Galatasaray'da Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in sezonun geri kalanında forma giymek istemediğini açıklamıştı.