Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tekin Temel vefat etti | Tekin Temel kimdir, neden ve ne zaman vefat etti, cenaze töreni ne zaman? - Magazin haberleri

        Pek çok dizide rol alan Tekin Temel, yaşamını yitirdi. Kalp krizi nedeniyle vefat eden oyuncunun ölümünü, Film-San Vakfı duyurdu.

        Yapılan açıklamada, "Oyuncu Tekin Temel’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" denildi.

        Temel'in cenazesi, Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        "HEM ÇOK ÜZGÜNÜZ, HEM ÇOK ŞAŞKINIZ"

        Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, "Hem çok üzgünüz hem çok şakınız. Hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diyoruz Nurlar içinde yatsın" dedi.

        Oyuncu Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok üzgünüz hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk sette, değerli bir oyuncumuz çok üzgünüz mekânı cennet olsun. Biz baba kız oynuyorduk. Av sahnelerimiz vardı. Çok keyifli neşeli bir insandı. Sete sürekli keyif ve neşe getiren bir insandı. Her şeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hâlâ çok şaşkınız" şeklinde konuştu.

        Zafer Algöz, üzüntüsünü sosyal medya hesabından, "Sonbaharda yine eksiliyoruz. Sevgili oyuncu kardeşimiz Tekin Temel de ani bir kalp kriziyle veda etti. Sevenlerinin, ailesinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin" sözleriyle dile getirdi.

        Tekin Temel, "Ezel", "Güz Gülleri", "Abuzer Kadayıf", "Acı Hayat", "Böyle Bitmesin" ve "Veda" gibi yapımlarda rol almıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ