Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem TOKİ arsa satışında son gün! TOKİ 3 Ekim hangi illerdeki arsaları satacak? TOKİ arsa satışı ödeme planı nasıl olacak?
        1

        TOKİ'nin 25 ilde 377 arsa satışı bugün tamamlanıyor. 2 Ekim günü 10 ildeki arsayı açık artırma ile satan TOKİ, bugün kalan arsaları da satışa çıkaracak. Alıcılar, istedikleri arsaya yüzde 25 peşin ve 48 ay vade ile sahip olabilecek. İşte, TOKİ 3 Ekim 2024 arsa satışı...

        2

        TOKİ 3 EKİM 2024 BUGÜN HANGİ İLLERDEKİ ARSALAR SATIŞA ÇIKIYOR?

        TOKİ, 3 Ekim günü Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van'da bulunan arsaları satıyor.

        Saat 10.30'da başlayan açık artırma hem İstanbul'da hem de Ankara'da gerçekleştirilecek ancak isteyenler çevrim içi şekilde de katılabilecek.

        Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" sitesinden teklif verilebilecek.

        3

        TOKİ 2 EKİM'DE HANGİ İLLERDEKİ ARSALARI SATTI?

        2 Ekim Çarşamba günü Adana, Antalya, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla ve Tekirdağ'daki arsalar satıldı.