Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da rota yeniden Eray Cömert! - Trabzonspor Haberleri
        1

        Önümüzdeki sezon güçlü bir kadroyla sezona başlayıp, şampiyonluğu yeniden yaşamak isteyen Trabzonspor, Fransa’nın FC Nantes takımında kiralık olarak forma giyen defans oyuncusu Eray Cömert’i yeniden gündemine aldı.

        2

        Geçtiğimiz sezonda bordo-mavili kulübün gündemine gelen Cömert, İsviçre’nin Basel ekibinden, İspanya’nın Valencia takımına transfer olmuştu.

        3

        La Liga ekibinde yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası burada forma bulmakta zorlanan 26 yaşındaki oyuncu bu sezon başında Fransa’nın Nantes Kulübü'ne kiralık olarak gitmişti.

        4

        Valencia ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulanan Erdal Cömert'in güncel durumuyla ilgili olarak temaslarını sürdüren Karadeniz ekibi, İsviçre Milli Takımı'nda da forma giyen Cömert'i kadrosuna katması halinde yerli statüsünde oynatabilecek.

        5

        Trabzonspor, yabancı kontenjanı nedeniyle gurbetteki Türk asıllı oyuncularla ilgili geniş kapsamlı araştırmalarını sürdürürken, Nantes'ta 22 lig maçında forma giyen Eray Cömer, 2 de gol attı.

        6

        Başarılı defans oyuncusu, 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Basel formasıyla Trabzonspor’a karşı iki maçta da forma giymişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ