Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amanda Seyfried: İşimi kaybetmemek için soyundum - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Amanda Seyfried (36), hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan Seyfried, kariyerinin ilk yıllarında rahatsız da olsa filmlerde soyunmak zorunda kaldığını dile getirdi.

        2

        Konuyla alakalı konuşan Amanda Seyfried, işini kaybetmemek için rahatsız olsa bile bazı sahneler için soyunduğunu belirtti.

        3

        "BUNUN OLMASINA NASIL İZİN VERDİM?"

        'Porter Dergisi'ne konuşan Seyfried, "19 yaşındaydım. İç çamaşırım olmadan etrafta dolanıyordum. Şaka mı yapıyorsun? Bunun olmasına nasıl izin verdim?" ifadelerini kullandı.

        4

        "İŞİMİ KAYBETMEK İSTEMEDİM"

        Oscar ve Emmy adaylığı olan oyuncu, "Aslında bunu neden yaptığımı biliyorum. 19 yaşındaydım ve kimseyi kırmak istemedim. İşimi kaybetmek istemedim. Nedeni buydu." şeklinde konuştu.

        5

        Amanda Seyfried, bu tür samimi sahnelerde set koordinatörlerinin zorunlu tutulduğu ve oyuncuların rahatça konuşabilecekleri bir dönemde olmayı dilediğini belirtti.

        6

        "EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU" OSCAR ADAYLIĞI

        Oyuncu, son olarak "The Dropout" dizisinde rol almış ve Emmy adaylığı kazanmıştı.

        Ünlü isim, ayrıca David Fincher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Mank" filmiyle ise Oscar'da "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülüne aday gösterilmişti.

        Fotoğraflar: AP

        7
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ