Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Miralem Pjanic'i kiraladı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Barcelona forması giyen Miralem Pjanic'in 1 yıllığına kiralanması konusunda oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, KAP'a yaptığı açıklada "Profesyonel Futbolcu Miralem Pjanic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

        İSTANBUL'A GELDİ, HEMEN HASTANEYE VE TFF'YE GEÇTİ!

        Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, saat 22.40'ta İstanbul'a geldi. Özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Pjanic'i kulüp yetkilileri karşıladı. Bosna Hersekli futbolcu, daha sonra sağlık kontrollerinden geçirilmek için hastaneye götürüldü. Pjanic, sağlık kontrolünün ardından lisans işlemleri için TFF binasına gitti ve imzayı attı. Boşnak oyuncu böylece Kartal'ın Şampiyonlar Ligi listesinde yer alacak.

        RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

        Beşiktaş, Miralem Pjanic ile ilgili resmi açıklamayı saat 00.52'de yaptı. Yıldız oyuncunun Barcelona'dan 1 yıllığına kiralandığı ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro maaş alacağı açıklandı.

        İşte o açıklama:

        “Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2.750.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir.” Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Miralem Pjanic’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz."

        BÖYLE DUYURULDU

        ÇEBİ: 1-2 DAKİKA KALA YETİŞTİRDİK

        Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pjanic ile ilgili TFF binasının çıkışında şunları söyledi: "Enteresan bir transfer oldu son saniye. Transfe döneminde böyle şeyler olabiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olabilecke bir takım yapmak istiyoruz. Transferi noktaladığımızı düşünüyoruz. UEFA listesine de eklendi Pjanic. Planlarımızı yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için çalıştık. Bu transfer de onun bir parçası. Bence transferi noktaladık. Hocamızın çok istediği bir transferdi Pjanic. Tüm transferlerde Sergen hocanın istekleri arzularıyla hareket ettik. Yolumuz açık olsun bundan sonra."

        REKLAM
        .png
        .png
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ