Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (2 Temmuz 2019 Salı)
        1

        İkizler’deki Ay, Venüs ile birleşecek. Çok iyi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Annenizle ilişkinizin yakın olduğu bir gün olacak. Mars Aslan’a geçecek. Mars, Aslan burcunda olduğunda, dayanıklılığınız en üst düzeyde olacak. Karakteriniz tutkulu yüzünü gösterir ve doğrudan yeni deneyimlere doğru ilerlersiniz. Ancak dikkat! Çok fazla şey talep ederek kaybedebilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ay Yengeç’e geçiyor. Yengeç burcunun içine girdiğinde hayat yumuşak bir şekilde yeniden ortaya çıkar. Doğaya özlem, huzur ve ev! Sakinleşmek ve içsel gücünüzü güçlendirmek için mükemmel anı yakalayabilirsin.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal yaşamınızda veya kariyerinizde önemli bir rolü olan kişi, bir partiye ev sahipliği yapmak gibi büyük bir sorumluluk üstlenmenizi isteyebilir. İlk başta isteksiz olabilirsiniz, ancak ödüller risklerden daha ağır basacak. Bunu yapabilirsiniz! Biraz ekstra iş olacak, hepsi bu.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dışarı çıkıp insanlarla tanışma fırsatınız olacak. Yeni arkadaşlar edineceksiniz ve bazılarınız yeni aşk partnerleriyle bile buluşacaksınız. Çekici, enerjik ve aktif olduğunuz bir gündesiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün özellikle alışveriş yapmak için iyi bir gün değil. İyi bir fiyat yakaladığınız için gördüğünüz ürüne atlamak isteyebilirsiniz, ama gerçekten onlardan faydalanacak mısınız? Bütçenizi boşu boşuna aşmayın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizden ya da arkadaş çevrenizden biri şu anda biraz huysuz. Gerçekten istedikleri şey, değişiklik yapan veya ilk hareketi yapan kişinin siz olması. Biraz gururunuzu inciteceğini de düşünseniz, çaba sarf etmenin faydalı olacağını keşfedeceksiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize biraz zaman ayırmak, bir ilişkinizde yaşadığınız probleme farklı bir bakış açısıyla bakabilmenizi sağlayacak. Bir arkadaşınız da aklınızın karışık olduğunu düşünecek ve size yeni bakış açıları oluşturabilmeniz için destek olacak.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bol miktarda enerjiniz var ve çok şey yapabilirsiniz. Hatta uzun süredir elinizi süremediğiniz bazı ev işlerini bitirmenize yardımcı olacak beklenmedik bir enerji patlaması yaşayacaksınız. Bu enerjiden faydalanın.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalıştığınız işyeri şu anda bol miktarda enerji ve heyecan dolu olacak. İşvereniniz motivasyonu artırmak için bir tür fiziksel etkinlik yapılacağını duyurabilir. Siz de katılın, bu etkinlikten büyük ölçüde faydalanacaksınız.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sevdiklerinizle konuşmanın çok zor olduğunu düşünüyorsunuz. Terk edilmiş veya yanlış anlaşılmış hissediyorsunuz. Fakat gerçek şu ki, düşündüğünüzden daha fazla anlayış ve şefkat göreceksiniz. Bir arkadaşınız eğleneceğiniz ve dikkatinizin dağılacağı bir öneri ile gelebilir, mutlaka katılın.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün biraz kayıtsız veya motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Bir taraftan eğlenmek istiyorsunuz, ama bir taraftan da hiç enerjiniz olmadığını hissediyorsunuz. Kendinizi hırpalamayın, madem enerjiniz yok, bugün daha yavaş ve sakin aksın.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Şu anda hayatınızda yapacağınız büyük değişiklikler, cüzdanınızı etkileyecek. Ruhunuzu ve banka hesabınızı besleyen bir yaşam kazanmanın alternatif bir yolunu bulmanız gerekebilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eski yaralara inatla sarılmış biriyle sohbet etmek durumunda kalabilirsiniz. Sinirlenmeden sakin kalmaya çalışın, sabırlı olun. Bugün günlük yaşamın stresi ve baskılarıyla baş etmekte zorlanabilirsiniz.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Biri sizden maddi yardım istemek için elleri açık bir halde gelebilir, ancak bunun yerine tavsiye verirseniz daha iyi olacak. Tavsiyeniz, o kişiyi ihtiyaç duyduğu çözüme bir adım daha yakınlaştıracak. Zaten sizin şu anda maddi riske girmemeniz gerekli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ