Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Son dakika: Galatasaray Antalyaspor maçı Kerem Aktürkoğlu rüzgarı - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor'u 2-0'la geçerken yedi maçlık galibiyet hasretine de son verdi. Sarı-kırmızılıları 3 puana taşıyan isim ise Kerem Aktürkoğlu oldu.

        2

        Maç boyunca takımın hücumda en hareketli ismi olan Kerem, stada gelen scout'ları da kendisine hayran bıraktı!

        3

        Maçın 45. dakikasında rakibi hataya zorlayan Galatasaray'da koşu yapan Sofiane Feghouli'yi gören milli futbolcu şık pasıyla golün de hazırlayıcısı oldu.

        4

        Dakikalar 52'yi gösterdiğinde bu kez kendisi sahne alan genç yıldız ceza sahası dışından harika bir gole imza atarak skoru 2-0'a getirdi ve Galatasaray'ı da galibiyete taşıdı.

        5

        İLKLERİ YAŞADI!

        Sarı-kırmızılı kulübe geçen yaz transfer olan Kerem, bu golle birlikte Süper Lig kariyerinde ilk kez ceza sahası dışından bir gol kaydetmiş oldu.

        6

        Diğer yandan Opta'nın aktardığına göre Muhammed Kerem Aktürkoğlu bu sezon, Galatasaray formasıyla bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan ilk oyuncu oldu!

        7

        DEVLERİ PEŞİNE TAKTI!

        Antalyaspor karşılaşmasında yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'na dev kulüplerin ilgisinin olduğu öğrenildi. Galatasaray'da büyük bir gelişim gösteren genç oyuncunun Avrupa devlerinin ilgisini çektiği belirtildi.

        8

        Kulislerde konuşulanlara göre Almanya ve Fransa'dan talipleri olan Kerem Avrupa'daki performansına Süper Lig'deki çıkışını da ekleyince devlerin de radarına girdi!

        9

        İddialara göre Bavyera devi Bayern Münih ile İspanyol ekipleri Atletico Madrid ve Barcelona'nın genç oyuncuyu yakından takip ettiği öğrenildi. Kerem Aktürkoğlu'na Roma'nın teklifte bulunmaya hazırlandığı da öne sürülüyor.

        10

        SÖZLEŞMESİNİ UZATTI; ÇIKIŞ MADDESİ BULUNMUYOR

        Kerem Aktürkoğlu geçen haftalarda Galatasaray'la olan sözleşmesini yenilemiş ve mukavelesini 2026'ya kadar uzatmıştı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, milli futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma maddesinin bulunmadığını belirtti.

        11

        UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Avrupa devlerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray yönetiminin karara vardığı da belirtildi.

        12

        Sarı-kırmızılı kulübün idarecileri Kerem için gelen teklifleri değerlendirmeye almak için alt limiti 15 milyon Euro olarak belirlediği öne sürülüyor.