Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian: Gözümü korkutan tek kişi 8 yaşındaki kızım North
        1

        Ünlü rapçi Kanye West (44) ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan Kim Kardashian (41), Honestly with Bari Weiss podcast'inde özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        Weiss kendisinin gözünü en çok kimin korkuttuğunu sorduğunda ABD'li yıldız, "Siyasetçiler' diyecektim ama korkutmuyorlar. Belki sadece kızım North." yanıtını verdi. Kim Kardashian, "North West, Kanye West'in kızı. Onun ikizi." ifadelerini kullandı.

        3

        Ünlü isim, kısa süre önce 8 yaşındaki kızı North'un, izni olmadan TikTok'ta canlı yayın açarak onu yatakta uzanırken kameraya aldığı olaya da açıklık getirdi. Kardashian, kızının yaptıklarının sosyal medyada viral hale geldiğini daha sonra öğrendiğini söyledi.

        4

        "EVİMDE KURALLAR VAR"

        Kim Kardashian, "Evimde kurallar var ve bu konuda North gerçekten kötü hissetti. Benden özür diledi ve TikTok'ta başımın belaya girdiğini fark ettiğini söyledi" dedi.

        5

        Kardashian, ayrıca iptal kültürünü ise en saçma şey olarak tanımladı. Ünlü isim, tüm meselenin daha iyi biri olma ve konuşma özgürlüğüyle ilgili olduğunu ve birinin gençken söylediği uygunsuz şeylerin eğer o kişi daha sonra değiştiyse, iptal edilmeye yol açmaması gerektiğini söyledi.

        Kim Kardashian, "Birini geçmişinde yaptığı veya söylediği bir şeye dayanarak iptal edersek, onu gerçekten anlamak için sohbete davet etmeyeceğimize inanıyorum." dedi.

        6

        DÖRT ÇOCUK ANNESİ

        North West, Kardashian'ın en büyük çocuğu. Kim Kardashian'ın Kanye West'ten; Saint, Chicago ve Psalm adında 3 çocuğu daha bulunuyor.

        7

        YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        Öte yandan Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian'ın kısa bir süre önce komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak, objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmemişti.

        İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ