Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Boz: Bebeğin cinsiyetini öğrenmiyoruz - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine girmişti. Boz, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı.

        2

        "BİZİ ZORLAMADI"

        Eşi ile mutluluk pozlarını sık sık paylaşan Boz, geçtiğimiz günlerde, "Hamilelik nasıl gidiyor?" sorusuna "Valla her şey güzel gidiyor. Benim öyle aş erme gibi durumum olmadı. Bizi fazla zorlamadı. Çok fazla Caner'i yorup, bir yerlere göndermedim" yanıtını vermişti.

        3

        Bebeğinin cinsiyetini sır gibi saklayan, "Önümüzdeki günlerde açıklamasını yapacağız" ifadelerini kullanan Müge Boz, 2. Sayfa programına konuk oldu.

        4

        Bebeğinin adını ve cinsiyetini açıklamayacağını belirten oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        5

        "CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEDİM"

        Bebeğin cinsiyetini öğrenme süreci benim çok hoşuma gitti. Çünkü artık bir şeyi bekleme heyecanını yaşayamaz olduk. Her şeye kolay erişiyoruz, ben de bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmedim.

        6

        "O ZARFI HEP YANIMIZDA TAŞIYORUZ"

        Beklemek daha güzel ve heyecan verici. Doktorumuz bebeğin cinsiyetini yazdı ve bir zarfa koydu. Biz o zarfı hep yanımızda taşıyoruz ama açmıyoruz. Öğrenmek istemedik ikimiz de, bu durum hoşumuza gidiyor.

        7

        "DOĞRU TAHMİN EDENE ÖDÜL VERECEĞİZ"

        Bebeğimizin cinsiyetini doğru tahmin edene ödül vereceğiz. Evet, cinsiyet belli değil ama ismi belli. Onu da şimdi söylemeyeceğim.

        8

        ÖPÜCÜKLÜ KUTLAMA

        Öte yandan oyuncu, önceki akşamki Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında eşini yalnız bırakmamıştı. Karşılaşmayı 83-64 Galatasaray'ın yenmesi üzerine Boz, maç sonunda eşini öperek galibiyeti kutlamıştı.

        9