Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bir insan densiz olur olmasına da bu kadar da olmaz arkadaş!!!

        Safiye Soyman 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden evladı Harun Akaröz'ü kaybetti. Banu Alkan da sosyal medya hesabından "Safiyem başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü nurlar içinde uyusun Allah'ım sabır..." diye bir yazıyı Rihanna şarkısı ile paylaştı. Bu paylaşıma da Jennifer Lopez ve Kylie Jenner etiketleri yaptı!!!

        Pes artık gerçekten pes!!!

        İnsanın aklı almıyor, düşüncesi duruyor.

        Ne berbat bir dünyaya, döneme geldik arkadaş!!!

        Ne saygı kalmış, ne ahlak!!! Ne edep kalmış, ne hassasiyet! Bu kadarına da gerçekten insan isyan ediyor. Tamam insanoğlu garip bir varlık ama bu kadar da değil.

        Kadının acısı büyük, öyle böyle değil. Safiye Soyman'ın oğluna ne kadar düşkün olduğu bilinir. Ayrıca düşkün olmasa ne olacak. Bu kadar da olmaz gerçekten olmaz. Bence bu durum sözün bittiği yerdir!!!

        Sosyal medya hesabından biraz daha etkileşim alacak, insanlar görecek, bakacak, konuşacak, haber olacaksın diye bu da değil hani!!!

        ***

        İnsanoğlu ne zaman kendini kaybeder

        -Aklını yitirdiğinde.

        -Yalnızlaştığında.

        -Yapacak başka bir şeyi kalmadığında.

        -Çaresiz olduğunda.

        -Karşıdan bir tepki almadığında...

        ***

        Gülmeyin böylelerine

        Banu Alkan, böyle bir paylaşım yaptığında buna "Ne kadar güzel olmuş" diyen var mıdır bilemem ama gülen çok oldu mesela. Gülmeyin hanımlar-beyler gülmeyin.

        Böylelerine gülüp çanak tutmayın.

        Siz güldüğünüz, eğlendiğiniz zaman kendilerini bir şey zannediyor, doğru bir şey yaptıklarını düşünüyorlar. Çünkü bu tipler artık doğru düşünemiyorlar, kendilerini kaybetmişler. Siz güldükçe kendilerinde hak görür olmuşlar.

        ***

        Son zamanlarda bazılarının yaptıklarını izliyorum da

        -Gerçekten üzülüyorum, acıyorum ve Allah'a havale ediyorum.

        Keza ne saygı kalmış, ne ahlak, ne edep. Sadece "Yazık" demekten kendimi alamıyorum.

        ***

        Yine Hadise var

        Konser sırasında Hadise'nin sahnesine bir hayranı fırlıyor fotoğraf çektirmek için. Korumalar hemen devreye giriyor haklı olarak. Bir güvenlik görevlisi de Hadise'nin omuzuna dokunuyormuş, tutuyormuş gibi yapıyor. Ama o kadar hızlı gelişiyor ki, izlerken "E dokunmamış ki, e bir şey olmamış ki" falan diyorsunuz.

        Hadise'de haliyle korkuyor ve orada haklı bir panik yaşıyor. Omuzunu tutuyor, hareketi, yüz mimikleri ile ciddi bir acı yaşıyor hissiyatı veriyor. İnsana ilk, "Biraz abartmış mı?", "E küçük bir hayranı canım ne olacak!", "Çocuk o daha" falan sözler havada uçuşuyor. Çocuk dokunmuyor aslında, güvenlik görevlisi dokunuyor mu, dokunmuyor mu o da belli değil.

        Fakat sosyal ahali durur mu? Aldı sazı eline yine gürledi.

        Hadise de "Ne meraklısınız ortalığı kaynatmaya" tadında bir paylaşım yaptı.

        E yeni dünya... En ufacık bir mevzu olsun ortalık şenlensin yeter ki!!! Yeni sosyal dünya ve yeni sosyal insanlık hadise seviyor.