Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü rockçı Özlem Tekin'in panik anları! Her şeyi ardından bırakıp köye yerleşmişti! - Magazin Haberleri
        1

        Şehir yaşamından kaçıp, İstanbul'dan Bodrum'a göçen Özlem Tekin, ardından da Milas'a yerleşmişti. Doğayla iç içe hayat sürdüren şarkıcı, önceki gün çiftliğinin önünde objektiflere takıldı.

        2

        PANİKLEDİ

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Tekin, gazetecileri karşısında görünce paniğe kapıldı. 50 yaşındaki müzisyen, sinirlenerek otomobilini hızlıca evine doğru sürdü.

        3

        SORULARA YANIT YOK

        Müziğe ara veren rockçı, habercilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Tekin, görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.

        4

        ORGANİK TARIM YAPIYOR

        30 dönüm arazi üzerinde çiftlik hayatı yaşayan şarkıcının, organik tarıma merak sardığına ilişkin haberler basına yansımıştı. Ünlü rockçı, köpekleri ve ekip biçtiği organik sebzeleriyle zaman geçiriyor.

        5

        KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARI DA VAR

        Köpeklerini yanından ayırmayan Özlem Tekin'in çiftliğinin hemen yanında küçükbaş hayvanlarının da olduğu biliniyor.

        Özlem Tekin, Bodrum'da yaşadığı dönemde Türkbükü Mahallesi'nde muhtar azalığı da yapmıştı.

        6

        ÖZLEM TEKİN HAKKINDA

        2015 yılında hayatını kaybeden Dilbilimci ve Türkolog Talat Tekin'in kızı olan Özlem Tekin, 18 Kasım 1971 yılında dünyaya geldi. Babasının Berkeley Üniversitesi'nde öğrenim görevlisi olması nedeniyle uzun bir süre ABD'de yaşadı.

        7

        İlköğretime başlamadan önce Türkiye'ye geldi. İlköğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve 1992 yılında mezun oldu.

        8

        Profesyonel sahne çalışmalarına Grup Lokomotif'in üyesi olarak, Seyyal Taner ve Zerrin Özer'e sahnede vokal yaparak başladı. Şebnem Ferah ve Ebru Bank (Eroğlu) tarafından Bursa'da temelleri atılan Volvox grubunda solist ve klavyeci olarak görev aldı. 1994 yılında solo çalışmalarına başlayan şarkıcı, 1996 yılında ilk solo albümü “Kime Ne?” ile piyasaya giriş yaptı. İkinci albümü "Öz"ün ardından sanatçı "Laubali" ve "Tek Başıma" albümlerini yayınladı.

        9

        "Mucizeler Komedisi" adlı müzikli tiyatro oyununda yer alan şarkıcı, 2006 yılında Cem Yılmaz ile başrolünü paylaştığı "Hokkabaz" adlı sinema filminde ve 2006 yılı başında yönetmenliğinini Kartal Çidamlı'nın gerçekleştirdiği, başrolünü Burhan Öcal ile paylaştığı "Maçolar" adlı dizide rol aldı.