Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serkan Keskin, 4 aylık hamile olan Demet Evgar'ın karnını öptü - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali'nin "Zeki Müren'de Bizi Görecek" sloganıyla önceki akşam düzenlediği parti, birbirinden ünlü isimleri sahnede ağırladı.

        2

        KARNINDAN ÖPTÜ

        Cahide Palazzo'da gerçekleşen etkinlikte Serkan Keskin ve Demet Evgar, gecenin açılış konserini Zeki Müren'in 'Muhtacım' şarkısı ile yaptı.

        Keskin, bir ara kızı Mavi'yi kucağına almak için gün sayan arkadaşı Evgar'ın karnını öptü. İkilinin bu eğlenceli anları geceye damga vurdu.

        3

        TALİHSİZ KAZA

        Sargılı koluyla dikkat çeken Serkan Keskin, bu durumu soran muhabirlere "İki gün önce yürürken ayağım kaydı, sırt üstü düştüm. Omzum çıktı." yanıtını verdi.

        4

        GEÇTİĞİMİZ AY EVLENMİŞTİ

        Öte yandan Demet Evgar, geçtiğimiz ay Emirgan'daki evinde düzenlediği sade bir nikahla yaşamını işletmeci Levent Babataş'la birleştirmişti.

        5

        DÜĞÜN YAZA

        Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan töreninin ardından; Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.

        Ayrıca Demet Evgar, nikah töreninde annesinin gelinliğini giymişti.

        6

        4 aylık hamile olan 41 yaşındaki oyuncunun, kızına hem en sevdiği şiir hem de gözlerinin rengi olan 'Mavi' adını verecek. Evgar'ın, Edip Cansever'in "Mavi Huydur Bende" şiirini çok sevdiği biliniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ