Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi... Pınar vahşetinin üstüne bir şok daha! Genç kızı böyle darp etti

        Erzurum'da genç bir kızın sokak ortasında şiddet gördüğü görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis, genç kıza 'öldürürüm seni' diyerek şiddet uygulayan zanlının bulunması için çalışma başlattı.

        Türkiye, Pınar Gültekin vahşetinin konuşurken, bir kadına şiddet görüntüsü de Erzurum'dan geldi. Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde bir kişi kız arkadaşını yüzüne vurarak darp etti. Genç kıza "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra boğazını sıkan şahıs, genç kızın karın bölgesine yumruk atarak darp etmeye devam etti.

        VATANTAŞLARA 'POLİSİ ARA, SANA NE' DİYE CEVAP VERDİ

        Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının "Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" laflarını umursamayan şahıs, "Ara sana ne" diye cevap verdikten sonra genç kıza şiddet uygulamaya devam etti. Pınar Gültekin vahşetinin ardından sosyal medyada paylaşılan bu görüntü de büyük tepki çekti.

        REKLAM

        ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

        Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, genç kızı darp eden zanlının bulunması için çalışma başlattı.

        AA'da yer alan habere göre ekipler, görüntülerin incelenmesinin ardından çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu belirlenen V.B'yi yakaladı. Yenişehir Polis Merkezi'ne götürülen V.B, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

        Hakkında "kasten yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatılan V.B, cumhuriyet savcısına verilen ifadesinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkemece V.B, "konutunu terk etmeme" koşulu koyularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda mağdur K.T'nin şüpheli V.B'den şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ