Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Simon Kjaer’de mutlu son! Simon Kjaer Fenerbahçe'de - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe, İstanbul’a getirdiği Simon Kjaer’de mutlu sona ulaştı... Fenerbahçeli yetkililerle gelir gelmez bir restoranda yemek yiyen Danimarkalı yıldızla her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Kjaer dün de ailesiyle birlikte İstanbul’u gezerken bugün ise ev arama turlarına başlayacağı belirtildi.

        Sarı-Lacivertliler’in ‘Dev Viking’ için resmi açıklamayı bugün yapması bekleniyor. Simon Kjaer’in kulübü Lille’e 8 milyon Euro bonservis verileceği öğrenilirken, 4 yıllık anlaşma karşılığı Danimarkalı stopere senelik 3 milyon Euro ücret ödeneceği bildirildi.

        MAİCON İDDİASI

        Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok futbolcu ile adı anılan Fenerbahçe için bir iddia da Portekiz basınından geldi. Vitor Pereira’nın teknik direktör olmasıyla birlikte harekete geçen, Portekiz medyasından O’Jogo’ya göre stoper transferi yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Porto forması giyen Brezilyalı futbolcu Maicon Pereira Roque’yi gündemine aldı. Haberde Fenerbahçe’nin, ilk tekliften olumsuz yanıt alınca Brezilyalı stoper için önerdiği ücreti 12 milyon Euro’ya çıkardığı ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

        ADERLAN SANTOS DA YAZILDI

        Öte yandan yine bir Portekiz yayın kuruluşu olan Record da başka bir ismi Fenerbahçe’ye yazdı. Record’a göre Braga’nın stoperi Aderlan Santos Kanarya’ya gitmek üzere. 26 yaşındaki ve 1.92’lik boyu ile güçlü bir fizik yapısına sahip olan Santos, geçtiğimiz sezon 40 resmi maça çıkarken, 3 gol attı ve bir maçta da kırmızı kart gördü.

        'GUARİN’E TEKLİF YOK'

        Fenerbahçe'de Vitor Pereira’nın istediği isimlerden birisi olan Inter’li Fredy Guarin için menajerinden açıklama geldi. Kolombiyalı’nın menajeri Marcelo Ferreyra, “Fenerbahçe, Guarin’i gerçekten istiyor mu, bilemiyorum. Şu anda bize gelen bir teklif yok” dedi. 28 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan menajer, “Fredy Inter’de çok mutlu. Mancini ile de harika bir ilişkisi var ve burada kazanmak istiyor” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ