Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray hollanda milli takım kadrosu, sneijder hollanda, kuyt hollanda - Galatasaray Haberleri

        Dünya Kupası’na Türkiye’nin de bulunduğu gruptan lider olarak gitmeye hak kazanan Hollanda Milli Takımı, hazırlık maçları için aday kadrosunu açıkladı.

        5 Mart Çarşamba günü Fransa ile Stade de France’da oynanacak olan hazırlıkk maçının kadrosuna Fenerbahçe’den Dirk Kuyt ve Galatasaray’dan Wesley Sneijder de dahil edildi.

        Teknik direktör Louis Van Gaal’in 33 kişilik aday kadrosu şöyle;

        Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (Fulham), Kenneth Vermeer (Ajax), Michel Vorm (Swansea City), Jeroen Zoet (PSV).

        Defans: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Joël Veltman (Ajax), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain).

        Orta Saha: Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Nigel de Jong (AC Milan), Siem de Jong (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Davy Pröpper (Vitesse), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (Roma).

        Forvet: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Memphis Depay (PSV), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (FC Twente), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih).

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ