Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yılbaşı tatilcileri yollara koyuldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, yaklaşan Yılbaşı tatili için seyahate çıkan ünlü isimler Atatürk Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

        2

        YURT DIŞI TATİLİ

        Oyuncu Mert Fırat, eşi İdil Fırat ile birlikte yılbaşı tatili için yurt dışına gitti. Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen çift, tatil rotalarıyla ilgili açıklama yapmayarak, "Bizde kalsın" dedi.

        3

        KIBRIS YOLCULARI

        Her yılbaşını Kıbrıs'ta tatil yaparak geçiren Ece Erken, oğlu Eymen ile Kıbrıs tatiline çıktı. "Her yılbaşı Kıbrıs'a giderim, orayı çok seviyorum" diyen Ece Erken, "Hava güzel oluyor, güneş görüyoruz" ifadelerini kullandı.

        4

        "GEÇTİĞİMİZ YIL ÇOK KÖTÜ GEÇTİ"

        Kıbrıs'ta bir otelde yılbaşı programı yapmak için yola çıkan İzzet Yıldızhan, "Kıbrıs'ta sahne alıyorum. Hem de Lefkoşa'da yapımı süren, ortağı olduğum otelimi de kontrol edeceğim" dedi. Hem iş, hem tatil seyahatine oğlunu da götüren İzzet Yıldızhan, "Geçtiğimiz yıl çok kötü geçti. Yeni yıldan daha umutluyum" demeyi ihmal etmedi.

        5

        LONDRA YOLCUSU

        Sevgilisi Nazlı Kayı ile Londra tatili için yola çıkarken havalimanında objektiflere yansıyan Hacı Sabancı, karşısında gazetecileri görünce panikledi. İçeri hızla giren Sabancı, tatili Londra'da geçireceklerini söyledi.

        6

        "SİVAS'A DEĞİL BERLIN'E"

        Cihangir'de bir gece vakti, 'Sivaslı'yım ben' diyip gezerken görüntülenen İrem Sak, tatil için Berlin'e giderken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin, 'Sivas'a mı gidiyorsunuz?' esprisine gülümseyerek, 'Berlin'e gidiyorum, kız arkadaşımla gideceğim. Zaten Instagram'dan bakarsınız' diyen İrem Sak, havalimanında tek başına görüntülendi.

        7

        "YUNANİSTAN'A GİDİYORUZ"

        Yılbaşı tatilini yakın arkadaşı Selin Şekerci ile geçirmek için yola çıkarken havalimanında görüntülenen Berrak Tüzünataç, tatillerini Atina'da geçireceklerini söyledi. Ayrıldığı sevgilisi Birkan Sokullu ile yeniden barışıp barışmadığı hakkında sorulan sorulara yanıt vermek istemeyen Tüzünataç, "Ben bu konular hakkında ne zaman konuştum ki? Habere Atina'ya gidiyor yazın!" dedi.

        8

        "EŞİM İLE PARIS'E GİDİYORUM"

        Ünlü oyuncu Hale Soygazi ve eşi Murat Belge, tatil için gittikleri Paris yolculuğu öncesi Atatürk havalimanında görüntülendi. Soygazi, tatilllerini Paris'te geçireceklerini söyledi.

        9

        "YAZIN DENİZ, KIŞIN KAR TATİLİ"

        Yaz tatillerini ailesi ile Bodrum'da geçiren Zeynep Beşerler, yılbaşı tatilini geçirmek için İsviçre'nin Alpler bölgesine gitti. Önceki gün Atatürk havalimanında eşi Emir İçgören ve oğlu Kerem ile görüntülenen Zeynep Beşerler, "Yazın denizde geçti. Kışın da kar tatili yapıyoruz" dedi.