Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş yabancı sınırına uydu! Chamberlain kaldı ama... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Tüm Süper Lig ekiplerinde olduğu gibi, Beşiktaş'ta da yaz transfer dönemi resmen noktalandı.

        2

        Siyah-beyazlılar bitime saatler kala Daniel Amartey ile yollarını sonunda ayırdı.

        3

        Uzun süredir görüşmelerin sürdürüldüğü Ganalı futbolcu Süper Lig'den gelen önerileri de reddetmişti. Ganalı futbolcu, transferin son saatlerinde 5.5 milyon Euro'yu bulan fesih bedelinin 3 milyon Euro'luk kısmını almaya ikna olarak takımdan ayrıldı.

        4

        Amartey, Beşiktaş'ta bu sezon yolların ayrıldığı 9. yabancı isim oldu. Böylelikle Beşiktaş'ta yabancı oyuncu sayısı da TFF'nin belirlediği sınır olan 14'e düştü.

        5

        Beşiktaş, Amartey dışında Aboubakar, Muleka, Amir Hadziahmetovic, Colley, Ante Rebic, Ajdin Hasic ve Francisco Montero ile yollarını ayırmıştı.

        6

        Sözleşmesi feshedilen isimlerden Aboubakar, Hatayspor'a, Rosier, Leganes'e, Rebic, Lecce'ye, Hasic, Cracovia'ya, Colley ise PAOK'a transfer oldu. Muleka, Al-Khoolod'a satın alma opsiyonuyla kiralanırken Amir ise Rizespor'a kiralandı.

        7

        CHAMBERLAIN KALDI

        Beşiktaş'ta yolların ayrılması için büyük çaba sarf edilen Alex-Oxlade Chamberlain ise takımda kaldı.

        8

        Yaz transfer dönemi boyunca ülkesi İngiltere'den takımlarla görüşse de umduğunu bulamayan Chamberlain, Beşiktaş'tan ayrılık için ise kalan 6 milyon Euro'luk kontratının tamamını talep etti.

        9

        Avrupa'daki transfer döneminin bitmesinin ardından Süper Lig ekiplerinden de teklif alan Chamberlain, son olarak Antalyaspor ve Eyüpspor'a ret yanıtı verdi.