Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Üç bilgisayara tek mouse ile hükmedin - Teknoloji Haberleri

        Logitech, geliştirdiği yeni yazılımı Flow ile tek bir mouse’un üç bilgisayarı geçişte sorun yaşamadan kontrol edilmesini sağlıyor. Flow yazılımı kolay kurulabiliyor ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahip. Logitech Options yazılımının parçası olarak ücretsiz indirilebilen yazılım ile çoklu bilgisayar kullanımında kolaylık sağlanıyor. Çoklu cihaz bağlantısı ve hassas sensör doğruluğu sağlayan yeni nesil Logitech MX Master 2S ve MX Anywhere 2S ürünleri de Flow ile uyumlu hale getirilmiş.

        Yazılım sayesinde bilgisayarlar arasında veri transferi de daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. MX mouse’ları ve Flow yazılımıyla, 3 bilgisayar arasında içerik, resim ve belgeler kopyala-yapıştır mantığında çalışabiliyor. Logitech MX Master 2S 396 TL, MX Anywhere 2S ise 317 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla, Haziran ayından itibaren satışa sunulması bekleniyor. Bu cihazlara ve yazılıma sahip olmayanlar için marka bağımsız ücretsiz yazılımlar da var.

        REKLAM

        Hatta bir Mac ile Windows bilgisayarı aynı anda tek klavye ve tek mouse ile kullanabilmenize imkan veriyor. Böylece iki cihaza da ihtiyaç duyanlar için her seferinde başka klavye ve mouse kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Mouse ve klavye sunucusu olarak çalışan yazılımlara örnek olarak Snergy ve WiFi Mouse gibi yazılımların yanı sıra Logitech’in sunduğu gibi daha kolay kurulum ve kullanım sağlayan çözümler de tercih edilebilir.

        Synergy Options Yazılımı

        Logitech Global Portföy ve Marka Direktörü Anatoliy Polyanker yeni duyurulan yazılım ve ürünlerle ilgili şunları söyledi: “Yapılan araştırmalara göre eskiden bir bilgisayar kullanmak yeterliyken, bugün yaklaşık 10 kişiden biri, aynı anda birden fazla bilgisayarla çalışıyor. Birden fazla bilgisayar kullanmak, dikkati dağıtmaktan kaçınmanıza ve işlemci bakımından yoğun operasyonları hızlandırmanıza yardımcı olabilir, ancak hepsinde birden çalışmak güçlük de yaratabilir. Flow ve yeni MX mouse ile dosyaları bir bilgisayardan diğerine kopyalayıp yapıştırarak üretkenliğinizi artırabilirsiniz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ