Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Jose Mourinho: Arda Güler üst seviye bir kalite - Futbol Haberleri

        HT SPOR'a konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.

        Öncelikle eski kulübü Real Madrid'in transfer politikasına dikkat çeken Portekizli teknik adam, "Dünyanın en büyük kulübü, yalnızca dünyanın en iyi oyuncularına sahip olur. Real Madrid dünyadaki en iyi genç oyuncuları ya da potansiyel olarak en iyi oyuncuları alma konusunda harika bir iş çıkarıyor. Vinicius ve Rodrygo’yu çocukken aldılar. Jude Bellingham var, çok genç. Arda var, çok genç. Şimdi Endrick. En iyi genç oyuncuları alma konusunda harika bir iş çıkartıyorlar. İyi seçiyorlar çünkü o kulüpte oynamak için karakter çok önemli." dedi.

        "GENÇ ARDA BÜYÜK KARAKTER GÖSTERİYOR"

        Mourinho, Arda Güler ile ilgili ise, "Oyuncu ‘burada oynamak için yeteri kadar iyiyim, burada olmaktan korkmuyorum’ diye düşünmeli. Genç Arda bu büyük karakteri gösteriyor. Üst seviye bir kalite. Ancelotti öğrenmek için harika bir teknik direktör. Milli takım için oynamak, Avrupa Şampiyonası gibi büyük turnuvalara gitmek, ülkeyi omuzlarında hissetmek onun için çok önemli. Tabi ki büyük bir ülke. Harika bir geleceğe doğru gidiyor." ifadelerini kullandı.

         Mourinho'dan Osimhen itirafı!
        Mourinho'dan Osimhen itirafı! Haberi Görüntüle
         Jose Mourinho, HT Spor'da!
        Jose Mourinho, HT Spor'da! Haberi Görüntüle
         "Ali Koç işine, kulübüne aşık biri"
        "Ali Koç işine, kulübüne aşık biri" Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ