Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti: Ailece heyecanlıyız - Magazin haberleri
        1

        Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftin oğulları Karan, 2019'da dünyaya gelmişti. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan ikili, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

        2

        "ÇOK YOĞUN BİR TEMPODAYIM"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, "Bugün tatildi. Fahriye ile dışarı çıkalım dedik. Uzun zaman sonra geziyoruz. Çok yoğun bir tempodayım. Çok vaktim olmuyor. Bir günlük boşluğu da elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

        3

        "AİLECE ÇOK HEYECANLIYIZ"

        Evcen, muhabirlerin, "Bu durumdan memnun musunuz?" sorusuna, "Benim bu aralar bol bol zamanım olduğu için memnun değilim. Şaka bir yana Burak her fırsatı olduğunda zaman ayırıyor, o yüzden bir sorun yok. Benim hamilelik sürecim gayet güzel geçiyor. Dinleniyorum bol bol... Karan’ı kardeş sürecine alıştırdık. Ailece çok heyecanlıyız" şeklinde yanıt verdi.

        Oyuncu, gazetecilerin, "Burak Bey süper baba olma yolunda ilerliyor!" yorumuna gülerek, "Evet, gerçekten öyle. Sağ olsun" dedi.

        4

        FAHRİYE İLE BURAK'A HÜCUM

        Ayrıca ünlü çift, Nişantaşı’nda yoğun ilgi gördü. İkili, yürümekte zorluk çekti. Hayranları Evcen ve Özçivit ile fotoğraf çektirebilmek için adeta sıraya girdi.

        Sevenlerini kırmayan çift, bir vatandaşın, "Türkiye’nin en güzel çifti" diyerek seslenmesine ise, "Çok sağ olun" diyerek karşılık verdi.

        5

        "BİZİ RAHAT BIRAKIN!"

        Öte yandan 9 yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan çift, "ayrılık" haberlerine isyan etmişti. Evcen'in kayınvalidesi ile tartıştığı ve evi terk ettiği ileri sürülmüştü. Çift, iddialar karşısında suskun kalmamıştı. Özçivit ve Evcen, paylaştıkları fotoğrafa, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler." notunu düşmüştü.

        6

        "UYKUSUZ GECELERE ALIŞKINIM"

        Ayrıca Özçivit, daha önce ikinci kez baba olmasıyla ilgili sorulara, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım." şeklinde yanıt vermişti.

        7

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        8

        "HASSASLAŞTIM"

        Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        9

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ