Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Fellaini "Geliyorum" deyince Beşiktaşlılar çoştu! Peki Fellaini geliyor mu? - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'ın Belçikalı orta sahası Marouane Fellaini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaşlılar'ı heyecanlandırdı.

        2

        Beşiktaş, bu yaz Pepe transferiyle birlikte sosyal medyada gündemden aylarca düşmeyecek bir slogana imza atmıştı.

        3

        Yaz aylarında Chelsea'den ayrılacağı açıklanan ve daha sonra Atletico Madrid'e transfer olan Diego Costa'nın adının Beşiktaş'la anılmasıyla birlikte siyah-beyazlılar, İspanyol golcünün sosyal medya hesaplarına "Come to Beşiktaş" yorumu yazmaya başlamıştı.

        4

        Bu slogan kısa sürede 3 milyon kişi tarafından yorum olarak yazılmıştı. Hatta Mustafa Sandal, Murat Boz, Sarp Apak gibi ünlüler de dahil olmuştu.

        5

        Beşiktaş, Pepe transferinde bu sloganı video ile kullanmış ve Avrupa'nın gündemine oturmuştu.

        6

        Manchester United'tan ayrılacağı iddia edilen Fellaini, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Geliyorum" anlamına gelen "J'arrive" ifadelerini kullandı.

        7

        Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fellaini'nin bu paylaşımı, bir süredir ona "Come to Beşiktaş" yorumu yapan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

        8

        KARDEŞİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ
        Fellaini'nin kardeşi Mansour ve menajeri Kasım 2017'de İstanbul'a gelmişti.

        9

        Mansour Fellaini'nin siyah-beyazlı yönetim tarafından davet edildiği ve Monaco maçını izlediği iddia edilmişti.

        10

        O dönemki haberlerde maddi konulardan önce İstanbul ve Türkiye’deki futbol ortamı hakkında bilgi edinmek istediği yazılmıştı.

        11

        2013 yılında Everton’dan 32 milyon euro karşılığında Manchester United’e transfer olan 1.94 boyundaki oyuncu, 5 sezondur Kırmızı Şeytanların formasını giyiyor.

        12

        Geçen sezon 47 maçta 6 gol, 4 asistlik performans gösteren Fellaini, bu sezon 11 karşılaşmada oynadı, 4 gol attı.

        13

        MOURINHO İMKANSIZ DEMİŞTİ!

        Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Galatasaray'la adı anıldığı günlerde bu transferi imkansız olarak nitelemişti.

        14

        Valeranga'yı 3-0 mağlup ettikleri hazırlık maçı sonrasında konuşan Mourinho, "Galatasaray bu transferi unutsun. Beni almaları bile daha kolay." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ