Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Antalyaspor maçı muhtemel 11'i! Galatasaray - Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor'u konuk edecek. Geride kalan 16 maçta 6'şar galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, topladığı 24 puanla haftaya lider Demir Grup Sivasspor'un 10 puan gerisinde 7. sırada girdi. Antalyaspor ise elde ettiği 14 puanla hafta öncesinde 16. sırada yer aldı.

        2

        GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Türk Telekom Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. Galatasaray'da 3 futbolcu bu müsabakada sahadaki yerini alamayacak. Tedavisi devam eden Florin Andone, sezonu kapatan Christian Luyindama ile kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi, müsabakada forma giyemeyecek.

        3

        AMAÇ KÖTÜ GİDİŞATI TERSİNE ÇEVİRMEK

        Süper Lig'deki son 5 maçında sadece 1 kez galibiyete uzanan Galatasaray'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Futbolda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı takım, ligde son 5 maçlık dönemde sırasıyla Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olurken, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sonraki hafta Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenen Galatasaray, son 2 haftada ise MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalıp Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu ve galibiyet alamadı.

        4

        "BU KEZ HATA YAPMAYIN"

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre ikinci yarıya şampiyonlukta iddialı girmenin hesaplarını yapan teknik direktör Fatih Terim, öğrencilerine de uyarılarda bulundu.

        5

        Ankaragücü karşılaşmasında düştükleri gibi bir hataya düşmemeleri konusunda takımına telkinlerde bulunan deneyimli çalıştırıcının, “Son 5 lig maçımızda sadece 1 galibiyet aldık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Son dakikaya kadar konsantrasyonunuzu kaybetmeyin ve sahadan 3 puanla ayrılalım” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

        6

        Galatasaray'ın muhtemel 11'i ise şöyle:

        MUSLERA

        16

        FALCAO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ