Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Öyle Bir Geçer Zaman ki ne zaman çekildi ve oyuncuları kimlerdir? Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi nerede çekildi?
        2

        ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ NEREDE ÇEKİLDİ?

        Dönemin reyting rekorlarını kıran dizi İstanbul Unkapanı semtinde çekildi. Unkapanı Zeyrek Bölgesi'nde dizi için 9 ev tamamen restore edildi ve 51 adet ev boyanarak diziye dâhil oldu.

        İsmini erkin Koray'ın unutulmaz Öyle Bir Geçer Zaman ki parçasından alan dizinin yapımcılığını D Production ve A. Cengiz deveci üstlenmiştir.

        3

        ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ DİZİNİN KONUSU NEDİR?

        1960'lı yılların sonunda, kocasının kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile'nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadele anlatılmaktadır. Geçen bu olayları Cemile'nin küçük oğlu Osman anlatmaktadır. 3. sezonda 12 Eylül Darbesi anlatılmaktadır. Dizinin tekrar bölümleri her gün saat 14.00 da Kanal d' de yayınlanmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ