Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özcan Deniz boşandıktan günler sonra sahneye çıktı! Özcan Deniz izdihamı! Kadın hayranları... - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan ile boşanan Özcan Deniz, ayrılıktan günler sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Deniz, konserinde yerli ve yabancı hayranlarının izdihamıyla karşılandı.

        2

        BOŞANDIKTAN GÜNLER SONRA SAHNEDE

        Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konserde ünlü sanatçı, sahneye adım atmasıyla birlikte hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

        3

        İZDİHAM YAŞANDI

        Konserin ilk dakikalarında görüntü almak için birbirleriyle yarışan konukların sahne önünde oluşturdukları izdiham ve Deniz’e ulaşma çabaları birbirinden ilginç görüntüler oluşturdu.

        4

        Yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı, 'Dön Desem', 'Nasip Değilmiş', 'Beyaz Kelebeğim' adlı şarkılarını seslendirdi.

        5

        Misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatan Özcan Deniz, yeni albümünde yer alacak parçalarındaki etkileyici yorumuyla geceye damgasını vurdu.

        6

        "SİZLERLE BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

        Ünlü sanatçı, gerçekleştirdiği konserinin ardından, "Uzun bir aradan sonra kalbimde çok özel bir yeri olan Kıbrıs’ta sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ