Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Adım adım yaklaşılan isim: Luiz Gustavo - Futbol Haberleri
        1

        FRANSA ÇIKARMASI

        Paris’e gidecek olan Sportif Direktör Damien Comolli, 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız için 8 milyon euro isteyen Marsilya kulübü ile masaya oturacak.

        2

        Comolli, Fransız kulübünü 4.5 milyon euroya ikna ederek Gustavo transferine resmiyet kazandırmaya çalışacak.

        3

        FFP kriterleri yüzünden UEFA’nın kıskacında olan Marsilya’nın 5 milyon euroluk bir rakama Sambacı’yı Fener’e vermeyi kabul edeceği ifade ediliyor.

        4

        Fenerbahçe'nin o bölge için görüştüğü bir diğer oyunculardan olan Ljubomir Fejsa konusunda da Benfica ile bonservis konusu henüz aşılabilmiş durumda değil.

        5

        Orta saha için bir diğer aday olan Mahmut Tekdemir'in önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giymesi ise işten bile değil. Sarı-Lacivertli ekip Başakşehir ile bonservis sorununu çözdüğü anda bu transferi bitirecek.

        6

        Her ne kadar Turuncu-Lacivertliler oyuncuyu bırakmak istemese de oyuncunun isteği doğrultusunda bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor. 2 milyon Euro civarında rakamlarla bonservis konusunun çözülmesi beklenirken, Emre de bu transferde önemli bir rol oynayacak.

        10

        2016/2017 sezonunun devre arasında PAOK’tan Galatasaray’a transfer olan kanat futbolcusu, Sarı-Kırmızılı takımın bir sonraki sezon kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Yanal bu transferi çok istiyor.

        11

        KJAER VE ZANKA LİSTEDE

        Fenerbahçe'de stoper arayışları sürüyor. Sevilla’ya veda etmeye hazırlanan Kjaer’le yapılan görüşmelere hız verildi.

        12

        Huddersfield’ın 29 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias Zanka da Sarı-Lacivertliler’in stoper listesinde yer alan diğer bir isim. İki adayla da görüşmeler sürdürülüyor.

        13

        Kolarov'da ise son durum şöyle: Ya Roma'da devam edecek ya Fenerbahçe'ye gelecek.

        14

        EMRE NE KADAR ALACAK?

        Yeniden Fenerbahçe’ye dönen ve 1 yıllık imza atan Emre Belözoğlu'nun alacağı ücret de belli oldu. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli oyuncuya 1.2 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

        15

        KRUSE'YE 9 MİLYON EURO

        Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine kattığı 31 yaşındaki golcü, senelik 2.5 milyon euro kazanacak. İmza parası olarak da 1.5 milyon euro alacak olan Kruse toplamda 3 sezon sonunda 9 milyon euroyu (yaklasık 58 milyon TL) kasasına koyacak.

        16

        Kruse geçen sezon Werder Bremen formasıyla çıktığı 36 resmi maçta 12 gol atıp, 13 de asist yaparak 25 gole doğrudan katkıda bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ