Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Kabine Toplantısı başladı | Son dakika haberleri

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı saat 15.15'te başladı.

        Toplantıda Diyarbakır'da canavarca katledilen Narin Güran cinayeti soruşturmasındaki son durum, ekonomideki gelişmeler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve terörle mücadele operasyonları ele alınacak.

        OVP MASADA OLACAK

        Toplantıda öne çıkan başlık ekonomi olacak. 5 Eylül'de açıklanan Orta Vadeli Program ile ilgili ekonomideki 3 yıllık hedefler değerlendirilecek. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası görüşülecek. Öte yandan yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde yer alacak.

        ORTADOĞU'DAKİ GELİŞMELER DE ELE ALINACAK

        Dış politikada da, Gazze başta olmak üzere Ortadoğu'daki gelişmeler ele alınacak. İsrail'in 11 aydır devam eden katliamının durdurulması için ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum değerlendirilecek. Gazze'ye insani yardımlar da ele alınacak. Kabine Toplantısı'nda terörle mücadele de ele alınacak. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlardaki son durum görüşülecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ