Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Hiddink savaşı! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER

        İngiliz gazeteleri, Chelsea başkanı Roman Abramovich'in Guus Hiddink'te karar kılması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu'yla çatışmaya gireceğini yazdı.

        Luiz Felipe Scolari'nin kovulmasının ardından geçici bir süre göreve gelen Hiddink için TFF başkanı Mahmut Özgener'in kapıları kapadığı öne sürüldü. Frank Arnesen'in menajerlik yapacağı Chelsea'de, Hiddink'in Sportif Direktör olabileceği; ancak Mahmut Gözgener'in konuya olumsuz baktığı kaydedildi.

        TFF sözcüsünün başkanın sözlerine açıklık getirdiği ve Hiddink'in sadece Türk milli takımına odaklanması gerektiğini söylediği de haberlerde yer aldı.

        TFF'nin Hiddink'e onay vermemesi durumunda Abramovich'in Hollandalı teknik adamı göreve getirmek için yüklü miktarda tazminat önereceği vurgulandı. Haberde, Hiddink'in bir temsilcisinin açıklamalarına da yer verildi ve temsilcinin "Hiddink görevinden ayrılmayacak ve kontratına sadık kalacak. Eğer görevinden kovulursa da bir süre dinlenecek" ifadeleri kullanıldı.

        Roma'nın Chelsea'de suyu ısınan Ancelotti'yi göreve getireceği ve aynı zamanda eski oyuncusu olan Carlo Ancelotti'yi kovulma utancından kurtarmak için de, geçici olarak kulüp teknik direktörlüğüne getirine Vincenzo Montella'nın yerine takımın başına getireceği iddiası İngiliz basınında yer buldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ