Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Emenike'nin dudak uçuklatan fiyatı! - Fenerbahçe Haberleri

        F.Bahçe’nin Spartak’a 10 milyon euroya sattığı Emenike'nin fiyatı Rusya Ligi'nde gösterdiği performansın ardından şimdiden 20 milyon eurolara kadar çıktı. Spartaklı yönetici Dimitri Popov, F.Bahçe’ye nasıl minnet duyduklarını şöyle anlattı:

        “Biz Emenike’yi çok uzun süre takip ettik. Valeri Karpin (Sportif Direktör) canlı izledi. Bir oyuncuya 10 milyon euroyu öyle kolay vermezsiniz. Emenike için Karabükspor’a nisan sonunda teklif yaptık. Bize Emenike’nin F.Bahçe ile ön sözleşme yaptığını ve bu transferde artık kendilerinin yetkisinin bulunmadığını bildirdiler.

        EN KOLAY TRANSFERİMİZ

        Biz de Emenike’nin de menajerliğini yapan Belsaid’in önerdiği Tetteh’i (Bursasporlu futbolcu) izlemeye aldık. Daha sonraki dönemde F.Bahçe bizim Emenike’yi istediğimizi öğrenmiş olacak ki, onu satın almak isteyip, istemediğimizi sordu.

        İnanın bu transfer sadece bir gün içinde bitti. Hayatımda yaptığımız en kolay transferdi. Bize Emenike’yi gönderdiği için F.Bahçe’ye teşekkür ediyoruz. Ondan çok büyük beklentilerimiz var. 10 milyona aldık ama onun şu anki değeri bizim için 20 milyon eurodan az değil!”

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ