Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Xavi transfer Al-Saad (Xavi kimdir) - Futbol Haberleri

        Katar takımlarından Al Arabi'nin teknik direktörü Dan Petrescu, Barcelona'nın yıldızı Xavi Hernandez hakkında flaş bir açıklama yaptı.

        Bir süredir Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu için Al Arabi'nin yıllık 8 milyon euro vereceği ifade edildi.

        Rumen basınına konuşan teknik direktör Dan Petrescu, "Xavi'ye eğer koşmaya ve takım için her şeyini vermeye hazırsa buraya gelmesi gerektiğini söyledim" ifadelerin kullandı.

        Petrescu, "Xavi, Al Arabi ile ön sözleşme imzaladı. Başka takımlardan da muhtemelen teklifler alıyor. Al Arabi olarak direkt oyuncu ile iletişime geçtik. O şu an Brezilya'da ve tüm konsantrasyonu İspanya Milli Takımı ile. Onunla telefonda konuştum ve anladığım olağanüstü bir adam olduğu" ifadelerini kullandı.

        Transferle ilgili detaylar veren Petrescu, "Xavi eğer bize gelirse başka büyük isimleri de transfer edebileceğiz. Ancak bu isimleri açıklamak istemiyorum. Tabii ki Xavi'nin takımıma gelmesini isterim ve Al Arabi de ona yıllık 8 milyon euro verebilir diye düşünüyorum" yorumunda bulundu.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ