Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Rubin 'Kazan' - İddaa Haberleri

        206AMKAR-D.MOSKOVAALT(1.35) Bir maçı eksik olan düşme hattındaki Spartak Nalchik’in 3 puan önünde bulunan Amkar kalan 18 maçta ligde tutunmak için mücadele edecek. Onlar da bir çok Rus takımı gibi hazırlıkları için Avusturya’yı seçtiler. Kamp sırasında orta sahalar, Hırvat Linich ve Rumen Kezhu’yla Rus forvet Popov’u denemeye aldılar. Üç oyuncuya da birer hazırlık maçında sadece tek devre şans tanıdılar ve performanslarını beğenmeyip geri gönderdiler. Rakibi transferde yol alamazken zirve ortaklarından Dinamo Moskova Portekiz’in Braga takımından hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Uruguaylı Luis Aguiar’a 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek 4 yıllık imza attırdı. Biri dipten kurtulmaya çalışan, diğeri zirve yarışından kopmak istemeyen iki ekibin mücadelesinde fazla gol olmasını beklemiyorum. Amkar’ın iç saha maçlarında 1.3, Dinamo’nun deplasmanlarında 2.2’lik gol ortalamaları var. Alt ile 2-3 gol seçimi size kalmış. Benim tercihim ‘alt’tan yana.

        209K.SOVIETOV-R.KAZAN2(2.00)

        Ligin sürpriz yapan takımlarından Sovietov’un gerçek kimliği güçlü takımlarla oynadığında ortaya çıkıyor. İç sahadaki 3 galibiyeti, Kuban, Amkar ve Khimki gibi alt sıra takımlarına karşısında elde ettiler. Evlerindeki tek yenilgiyi CSKA Moskova’ya karşı aldılar. Lig ikincisi FK Moskova ile de 1-1 berabere kaldılar. Eksik maçında Khimki’yi Boukharov’un hat-trick’iyle deviren Rubin Kazan liderliğe yükseldi. Deplasmanda daha etkili ve skorer oynuyorlar. Sovietov deplasmanında da kazanacaklardır.

        215TEREK-CSKA MOSKOVAALT(1.50)

        Çeçenistan’ın Rusya Premier Ligi’ndeki temsilcisi Grozny, yağmurlu hava nedeniyle Avusturya kampını yarıda keserek Isparta Davraz’da ikinci etap çalışmalarını sürdürdü. Burada oynadıkları iki maçta; Manisa’yı 5-1, İsrail’in Maccabi Natenya takımını da 2-1 mağlup ettiler. Sakatlığı geçen kaleci Lika’nın takımdaki yerini alması bekleniyor. CSKA Moskova’nın sol kanat oyuncusu Yuri Zhirkov, Chelsea’ye transfer oldu. Kulüp resmi sitesinden de transferin bittiği açıklandı. Zhirkov’un gitmesi kayıp sayılmaz. Çünkü o bölgede milli oyuncumuz Caner Erkin var. Çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren ve oynadığı hazırlık maçında FC Dmitrov’u 4-0 mağlup eden konuk takım, son iki yılda 1-0’lık skorlarla mağlup olduğu deplasmanda yine zorlanır. Düşük skorlu bir mücadele olur.

        222ROSTOV-S.MOSKOVA1 VEYA 0(1.37)

        Rostov da hazırlıklarına Avusturya’da sürdürdü. Kampta nükseden sakatlığı için Almanya’ya tedavi olmaya giden kaleci Mandrykin’in oynayabileceği açıklandı. Laudrup ile yollarını ayırıp eski oyuncusu Valeri Karpin’i takımın başına getiren Spartak Moskova, 8 maçta 16 puan toplayınca genç hoca ile yola devam kararı aldı. Spartak Moskova 3. sırada bulunmasına karşın, 5 deplasmanın 3’ünde mağlup oldu. Rostov ise evindeki 5 maçın 4’ünde sahadan beraberlikle ayrılırken, 1 galibiyet elde etti. Spartak karşısında son 8 maçta aldıkları yenilgiye son vereceklerdir. Ev sahibi yenilmez tercihi oynanabilir. Sistem kuponları için ev sahibi galibiyeti denenir.

        ALTUĞ AKTAŞ RUSYA KUPONU

        206AMKAR-D.MOSKOVAALT(1.35)

        209K.SOVİETOV-R.KAZAN2(2.00)

        215TEREK-CSKA MOSKOVAALT(1.50)

        222ROSTOV-S.MOSKOVA1 VEYA 0(1.37)

        ORAN: 5.54

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ