Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Tom Hardy Venom karakteri için nasıl çalıştığını gösterdi

        Süper kahraman diyarlarına katılan bir diğer isim de Tom Hardy. Ünlü aktör canlandıracağı Venom karakteri için yoğun bir fiziksel eğitimden geçmek zorunda.

        Venom aşırı kaslı olduğu için vücudunu epey bir değiştirmesi gereken ünlü aktörün yapacak çok işi var gibi duruyor. Yaptığı işi sevdiğini söyleyen Hardy, sahne arkasında geçen bir videoda egzersiz programında bahsediyor. Yalnız bu videoyu, Venom'un çok dövüşeceğine mi yoksa sadece görünümüne yaptığı bir egzersiz videosuna mı yoralım orasını çözemedik. Ayrıca Tom Hardy'nin dövüşmeyi sevdiğini ve her gün antrenman yapmak için hazır olduğundan bahsettiği bilgini de verelim.

        Venom ile ilgili elimizdeki bilgiler ne yazık ki kısıtlı olsa da biz yine de onunla ilgili genel bilgileri verelim. Venom için anti-kahramanların en bilineni diyebiliriz, Spider-Man'ın tüm güçlerine sahip ve fiziksel açıdan da çok daha güçlü bir karakter.

        8 Ekim 2018'de vizyona girmesi planlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Ruben Fleischer bulunuyor. Ayrıca Venom'u canlandıracak olan Tom Hardy'e bu filmde Michelle Williams ve Riz Ahmed gibi isimler eşlik ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ