Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Çanakkale'de fırtına! Hava durumu son dakika: Dolu değil buz yağdı! - Güncel haberler | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji'den 12 il için verilen alarmın ardından yağışlı hava, Marmara ve Ege başta olmak üzere yurdun batısında etkisini göstermeye başladı.

        ÇANAKKALE'DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

        İHA'da yer alan habere göre Çanakkale'nin Çan ve Biga ilçeleri arasında bulunan kırsal yerleşim yerlerinde sağanak yağmur, fırtına ve kısa süreli dolu yağışı etkili oldu.

        KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

        Bir dakika süren dolu yağışı ve ardından bastıran sağanak vatandaşlara da korku dolu anlar yaşattı. Dolu tanelerinin adeta buz kütlesi kadar olması görenleri hayrete düşürdü.

        REKLAM

        Kentte ağaçlar kırılırken, birçok çatı uçtu, araçlar hasar gördü.

        EGE VE MARMARA'DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

        O anları ise vatandaşlar cep telefonu ile kaydetti. Yağışın Marmara ve Ege bölgelerinde bugün de etkili olması bekleniyor.

        VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

        AA'da yer alan habere ve Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelerle, kentte kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği hatırlatıldı.

         Meteoroloji'den 7 kent için alarm!
        Meteoroloji'den 7 kent için alarm! Haberi Görüntüle

        YARIM GÜN İDARİ İZİN VERİLDİ

        Açıklamada, yağış nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile, engelli ve kronik hastalığı olan personellerin bugün öğleden sonra, yarım gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ