Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ed Sheeran'dan İngiltere milli takımına özel konser verdi - Magazin haberleri
        1

        Futbol sevgisiyle tanınan, İngiliz milli takımına 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda tribünlerden destek veren Ed Sheeran, takımına moral desteği için de çalışıyor.

        2

        33 yaşındaki İngiliz şarkıcı, ülkesinin milli takımının EURO 2024 çeyrek finaline hazırlanmasına yardımcı olmak için özel bir konser verdi.

        3

        4 Grammy ödüllü şarkıcı, İngiliz milli takımının antrenmanına katıldı. Pazar günü Slovakya'ya karşı aldıkları zorlu 2 - 1'lik galibiyetin ardından Ed Sheeran, takımın rahatlaması için küçük çaplı bir özel konser düzenledi.

        Antrenmana gitarıyla giden Ed Sheeran, hit şarkılarını futbolcular için seslendirdi.

        4

        Bu, ünlü şarkıcının takım için sergilediği ilk özel performans değil. Sheeran, takımın İtalya'ya karşı penaltı atışlarında kaybettiği 2020 Avrupa finali öncesinde de onlara bir gösteri yapmıştı.

        5

        TRİBÜNDE HEYECANLANDI

        Ed Sheeran, geçen hafta sonu takımın uzatma dakikalarında attığı golle galibiyete ulaşması esnasında tribünde heyecanlı ve coşkulu haliyle objektiflere yansımıştı.

        6

        ÇEYREK FİNAL HEYECANI AYNI GÜN

        Öte yandan çeyrek finalde İngiltere, cumartesi günü İsviçre ile karşılaşacak. Türkiye ise aynı gün rakibi Hollanda ile mücadele edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ