Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Spor MİLLİ MAÇ ERTELENECEK Mİ? İzlanda - Türkiye maçı ertelendi mi, iptal oldu mu? UEFA kararı son dakika geldi
        1

        UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, gruptaki dördüncü maçında bu akşam İzlanda’ya konuk olacak. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma, Reykjavík'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak. Ancak İzlanda'daki hava koşulları sebebiyle sahada don yaşanacağı düşünülüyordu. UEFA kararı geldi. Peki, İzlanda - Türkiye maçı ertelenecek mi, milli maç iptal edildi mi? İşte konu hakkında son gelişmeler…

        2

        İZLANDA- TÜRKİYE MAÇINDA ERTELEME YOK!

        UEFA Uluslar Ligi'ndeki İzlanda-Türkiye maçının, Laugardalsvöllur Stadı'nda oluşan 'don' nedeniyle ertelenmesi gündeme gelmişti. Hakemlerin sahadaki son incelemelerinin ardından karşılaşmanın planlandığı gibi bu akşam saat 21.45'te oynanacağı öğrenildi.

        3

        TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI ERTELENİRSE NE ZAMAN OYNANACAK?

        Karşılaşmanın ertelenip, ertelenmeyeceğiyle ilgili son karar ise bugün yapılacak eş güdüm toplantısında verilecek.

        İki ülkenin federasyon yetkilileri ile UEFA temsilcileri, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadyumu’nda TSİ 17.00'de eş güdüm toplantısı yapacak.

        Bu toplantının ardından maçla ilgili nihai karar alınacak. Mücadelenin ertelenmesi halinde yarın daha erken bir saatte oynanması bekleniyor.

        4

        CEYHUN KAZANCI: ERTELEME İHTİMALİ YÜZDE 51

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı da ertelenme ihtimalinin güçlü olduğunu söyledi.

        Kazancı yaptığı açıklamada,"Saha şu an don halinde. TSİ 17.00’de eş güdüm toplantısı olacak. Şu anda erteleme ihtimali yüzde 51" dedi.

        5

        ULUSLAR LİGİ'NDEKİ 4. MAÇ

        Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekip, üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yendi.

        Gruba sahasında 2-0'lık Karadağ galibiyetiyle başlayan İzlanda ise ikinci maçında Türkiye'ye 3-1 yenildi ve son mücadelesinde sahasında Galler ile 2-2 berabere kaldı.

        Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, 7 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2'nci, 4 puanlı İzlanda 3'üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ