Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oğuzhan Genç, Beşiktaş'ın Sivasspor galibiyetini kalem aldı: "Kusursuz periyot" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, milli ara öncesindeki son maçında Sivasspor karşısındaydı. Farklı Lugano galibiyetiyle Avrupa Ligi'ne giriş yapan siyah-beyazlılar, Süper Lig'e 10 sezon sonra 3'te 3'le başlamak için sahadaydı.

        Giovanni van Bronckhorst, yeni transfer Uduokhai'yi direkt 11'e koyarak güvenini gösterdi. Yeni transfer de buna iyi karşılık verdi diyebiliriz. Sivasspor hücumda çok etkili olamasa da yeni transfer iş düşen anlarda hatasızdı. Yüksek pas isabeti de artılarındı.

        Bunun yanı sıra 11'in asıl sürprizlerinden bir diğeri Ernest Muçi'ydi. Bu sezon ilk 11 başlayan Arnavut futbolcu, Sivasspor'un sert savunması karşısında pek de etkili olamadı. Sezon başında hiç düşünülmemesi kafalarda soru işaretleri yaratsa da üç kulvarlı uzun sezonda süresi arttıkça ritmini bulacaktır.

        REKLAM

        Az önce de değindiğimiz Sivasspor'un sert savunması Beşiktaş'ı bu maçta yavaşlattı. Özellikle merkezi kapatmayı hedefleyip Rafa Silva - Immobile bağlantısını keserek Beşiktaş'ı kenarlara zorlamaya çalıştılar. Bir de tabii bu maça kadar birkaç değişiklik görsek de neredeyse hep aynı 11'le çıkan Beşiktaş'ın yorgunluğundan da bahsedebiliriz.

        Hakem Direnç Tonusluoğlu'nun göremeyip VAR'a gitmek zorunda kaldığı net penaltıda Ciro Immobile ters köşe yaparak galibiyeti getiren golü attı ve Dolmabahçe'deki serisini sürdürdü. Gedson Fernandes ise yeni dönemde büründüğü bambaşka kimliğin kalıcı olduğunu gösterip yine golünü attı ve maçın fişini çekti.

        Beşiktaş, Galatasaray karşısında alınan tarihi Süper Kupa zaferiyle girdiği sezonda Süper Lig'de de 10 sezon sonra 3'te 3 yaparak başladı. Avrupa Ligi'ne kalma yolunda da hata yapmadı. Giovanni van Bronckhorst'un ilk periyodu kusursuz geçti. Şimdi milli arada biraz nefes alma zamanı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ