Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem Kurban bayramı mesajları 2024: Hayırlı Bayramlar, Kurban Bayramınız Mübarek olsun sözleri ile dualı, resimli, uzun, kısa, farklı bayramı mesajı
        1

        Kurban Bayramı tüm ülkede kutlanmaya devam ediyor. Bu süreçte sevdiklerinizin bayramını kutlamak için sizler için derlediğimiz bayram mesajlarından yararlanabilirsiniz. İşte, 2024 Kurban Bayramı'nda eşinize, ailenize ve tüm sevdiklerinize yollayabileceğiniz güzel, kısa, uzun, dualı ve resimli bayram mesajları...

        2

        Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini, dualarınızın kabul olmasını dilerim. Mübarek bayramınız kutlu olsun.

        Yüreklerimizin nur, gönlümüzün huzur bulduğu, sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmemiz dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

        3

        Kurban Bayramı'nın sevgi, hoşgörü ve barış getirmesi dileğiyle, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun.

        Rabbimizin rahmetiyle aydınlanan bir bayram geçirmeniz, ailenizle birlikte sağlık ve huzur içinde olmanız dileğiyle. Hayırlı Bayramlar!

        4

        Kurban Bayramı'nın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Dualarınız kabul, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

        Allah'ın rahmeti ve bereketiyle dolu, dualarınızın kabul olduğu bir Kurban Bayramı geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar!

        5

        Bayramın sevgi, hoşgörü ve barış getirmesi dileğiyle, nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim.

        Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığınız nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

        Bayram sevinci kalplerimize huzur getirsin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Hayırlı Bayramlar!

        6

        Sevdiklerinizle birlikte geçireceğimiz bu mübarek günlerde, sağlık, huzur ve mutluluğun her zaman yanımızda olmasını diliyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun, birlikte nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

        Bu bayramda dualarımızın kabul olması, sevdiklerinizle bir arada olmanın verdiği mutluluğu hissetmeniz en büyük dileğimizdir. Sağlıkla, huzurla geçireceğiniz bu günleri, sevgi dolu anılarla süslemek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.

        7

        Bayramlar, sevdiklerimizle bir arada olmanın, paylaşmanın ve sevginin en yoğun hissedildiği zamanlardır. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bu özel günlerin hayatınıza mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini temenni ederim.

        Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizin en güzel simgelerinden biridir. Bu özel gün vesilesiyle, dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve saygının her daim öne çıktığı bir dünya dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi dilerim.

        8

        Hayatımızın her anında sevdiklerimizle birlikte olmanın değerini daha iyi anladığımız bu günlerde, sağlıkla, huzurla ve neşeyle dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

        Kurban Bayramı, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve sevgiyle kucaklaşmanın önemini hatırlattığı müstesna günlerden biridir. Sevdiklerinizle birlikte bu anlamlı günleri kutlayarak, birlikte nice mutlu bayramlara ulaşmanızı dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        9

        Sevgili dostum, Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve bereketini birlikte yaşamak dileğiyle, sana ve sevdiklerine en içten bayram dileklerimi iletiyorum. Bu mübarek günlerde dualarımızın kabul olması, sağlık ve huzur dolu günler geçirmemiz en büyük temennimizdir. Birlikte nice mutlu bayramlara, sağlıkla, sevgiyle ve umutla dolu bir geleceğe ulaşmayı diliyorum. Bayramınız mübarek olsun!

        Kurban Bayramı, duaların, sevgi ve saygının paylaşıldığı, yardımlaşmanın zirveye ulaştığı özel bir zaman dilimidir. Bu bayram vesilesiyle, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu günler geçirmenizi, gelecek bayramlarda da birlikte olmayı dilerim. Bayramınız kutlu olsun!

        10

        Kurban Bayramı'nın gelişiyle birlikte bayram mesajı araştırmaları hız kazandı. Bayram heyecanı yurdun dört bir yanını sararken; bu sevinci sevdikleri ve yakınlarıyla paylaşmak isteyenler kısa ve öz en anlamlı Kurban Bayramı mesajlarını araştırıyor. Sizler için en güzel bayram mesajlarını bir araya getirdik. İşte, sevdiklerinin bu özel gününü WhatsApp, Facebook ve Instagram üzerinden kutlamak isteyen vatandaşlar için 'Hayrılı Bayramlar' ve 'Kurban Bayramınız Mübarek Olsun' mesajları ve sözleri...

        RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

        Bu mübarek Kurban Bayramı'nda dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun. Rabbim, bu güzel günlerde sevgi, barış ve huzuru gönüllerimize bahşetsin. Kurbanlarımızın kabul, günahlarımızın affına vesile olmasını dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

        Kurban Bayramı'nız mübarek, dualarınız kabul olsun. Hayırlı bayramlar.

        11

        Kurban Bayramı'nın coşkusu yüreklerinizi sararken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun!

        Sevinç dolu bir bayramın kapılarını araladığı şu günlerde, ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        12

        BAYRAM MESAJI 2024

        Kurban Bayramı’nın bereketi, huzuru ve mutluluğu hepimizin üzerinde olsun. Rabbim, dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin,. Bu bayram, tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçsin. Bayramınız mübarek olsun.

        Rabbim huzur ve sağlık dolu bir bayram nasip etsin. Bayramınız mübarek olsun.

        13

        Bu mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Rabbim, dualarımızı kabul, kurbanlarımızı makbul eylesin. Sevdiklerinizle birlikte huzur ve sağlık dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kalbinizdeki güzellikler, hayatınıza yansısın. İyi bayramlar.

        Bayram sabahının aydınlığı, hayatınıza mutluluk ve huzur getirsin. Tüm dualarınızın kabul olduğu, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun, nice bayramlara erişmek dileğiyle.

        14

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm kalpleri birleştirdiği, sevgi ve paylaşımın ön plana çıktığı bir zaman diliminde, sevdiklerinizle birlikte nice güzel anılar biriktirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        15

        Umut dolu bir bayramın eşiğinde, sağlık, huzur ve neşe dolu günler geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve hoşgörü getirmesi temennisiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        16

        Kurban Bayramınız mübarek olsun, sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

        Kalbinize dokunsun ve sevginin kutsallığı tüm ailenizle birlikte sizi sarıp sarmalasın. Kurban Bayramınız sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin. Allah’ın lütfu ve inayeti üzerinizde olsun, nice bayramlara erişmeniz dileğiyle.

        17

        Sevdiklerinizle bir arada, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurbanlarınız kabul, dualarınız makbul, sofralarınız bereketli olsun. Bayramın güzelliği hayatınıza yansısın, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

        Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun, bayramınız mübarek olsun.

        18

        DUALI KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

        Rabbimiz Allah, fikrimizi zikrullah, kalbimizin nuru Resulullah, evvelimiz Allah, ahirimiz Allah, rehberimiz Kelamullah. Rabb'imiz hayırlara ihsan et bu Kurban Bayramımızı inşallah. Bayramınız mübarek, dualarınız kabul olsun.

        Kurban Bayramı'nın bereketi ve huzuru evinize dolsun. Bayramınız mübarek olsun.

        19

        Bu mübarek Kurban Bayramı'nda Rabbim dualarınızı kabul etsin, ibadetlerinizi makbul kılsın. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

        Kurban Bayramı’nız mübarek olsun, huzur ve mutluluk getirsin.

        Bayramınız kutlu, gönlünüz huzurlu olsun. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

        20

        Bu Kurban Bayramı’nda dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul olsun. Kalplerinizde sevgi, sofralarınızda bereket, hayatınızda huzur eksik olmasın. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim

        Rabbim, tüm İslam alemi için barış, huzur ve mutluluk nasip etsin. Bayramınız mübarek, günleriniz bereketli olsun.

        21

        Bu bayramda dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul olsun. Hayırlı bayramlar.

        Bayram sabahının huzur ve mutluluğu, hayatınızın her anına yayılsın. Gözlerinizde sevincin pırıltısı, yüreğinizde merhametin sıcaklığı hiç eksik olmasın. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun, sevdiklerinizle nice bayramlara erişmeniz dileğiyle.

        22

        Duaların kabul olduğu, sevgi ve saygının yoğunlaştığı bu mübarek bayramda, ailenizle birlikte nice mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın umutları yeşerten, gönülleri birleştiren ve sevgiyle dolup taşan günler getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve neşeli bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        23

        Kurban Bayramı'nız mübarek olsun. Bu mübarek günlerde Rabb'imiz tüm dualarınızı kabul eylesin, günahlarınızı affetsin ve sizi sevdiklerinizle birlikte cennetine nail eylesin. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram dilerim.

        Kurban Bayramı’nın getirdiği mutluluk ve huzur, ömrünüzün her gününe yansısın. Bayramın coşkusunu sevdiklerinizle paylaşarak, birlik ve beraberlik içinde güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

        24

        Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini dilerim. Sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkararak, bayramınızı en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        25

        Bu özel günlerde sevdiklerinizle birlikte güler yüzlerin hiç eksik olmadığı, sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Dualarınızın kabul olduğu, sevgiyle dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ