Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Billie Eilish'ın yeni imaj paylaşımı Instagram rekoru kırdı - Magazin haberleri
        1

        Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, imaj değişikliğine gitti.

        2

        REKOR KIRDI

        Yeşil-siyah saçlarını sarıya boyatan Eilish, son halini sevenleriyle paylaştı. 19 yaşındaki şarkıcının fotoğrafı, 6 dakikada 1 milyon beğeni alarak, Instagram rekoru kırdı.

        Billie Eilish'ın karesine kısa sürede takipçilerinden binlerce yoğum yağdı.

        Şarkıcının hayranları, Eilish'ın daha fazla fotoğraf paylaşmasını istedi.

        3

        REKOR DAHA ÖNCE SELENA GOMEZ'DEYDİ

        Daha önce de bu rekoru Selena Gomez, 2018 yılında yayınladığı 26. yaş fotoğrafı ile kırmıştı. Gomez'in paylaşımı 13 dakikada 1 milyon beğeniye ulaşmıştı.

        4

        "MUTLU DEĞİLDİM"

        Öte yandan Billie Eilish, sahne ismi 7:AMP olan rapçi eski sevgilisi Brandon Adams ile ayrılık süreci hakkında konuşmuştu.

        Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan şarkıcı, "Mutlu değildim. Onun istediği şeyleri istemiyordum ve bunun onun için adil olduğunu düşünmüyorum" demişti.

        5

        "ÇABA EKSİKLİĞİ VARDI"

        "Diğer kişinin daha az umursayamayacağı şeylere dair çok heyecanlı bir ilişki içinde olunması gerektiğini düşünmüyorum" diyen Billie Eilish, "Bence bu adil değil. Çaba eksikliği vardı. Kelimenin tam anlamıyla, 'Dostum, kendini sevmek için yeterince sevgin yok bu yüzden beni sevemezsin. Ve sevmiyorsun (gülüyor), sevdiğini sanıyorsun'" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "YİNE DE ONU SEVİYORUM"

        Amerikalı şarkıcı, sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        Yine de onu seviyorum, bu da işleri zorlaştırdı. Ondan vazgeçmemiştim, başkasını bulmamıştım. Onu sevmekten vazgeçmedim. Ondan biraz ayrı kalınca, 'Sürekli onun için endişe ettiğimden onu çok özlüyorum ve onun istediği şeyi istemiyorum, o da benim istediğimi' diye düşünüyordum. Onu düzeltmek istemiyordum. Düzeltemezdim. Denedim.

        7

        "BOĞAZINI KESECEĞİM" HAREKETİ

        Son dönemin yıldız şarkıcılarından Billie Eilish, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki evine gelerek, kendisini taciz eden ve tehdit mesajlarıyla korkutan kişiden de davacı olmuştu.

        Eilish, evinin karşısındaki bir okulda altı aydır kamp kurduğunu iddia ettiği John Hearle'a karşı mahkemeden bir uzaklaştırma emri talep etmişti.

        Şarkıcı, John Hearle adlı kişinin kendisini tehdit içeren mektup bombardımanına tuttuğunu, hatta kendisini görünce 'boğazını kesme' işareti yaptığını iddia etmişti.

        8

        TMZ’nin ulaştığı mahkeme belgelerine göre; Eilish, Hearle'den tüyler ürpertici şu notu aldığını öne sürmüştü:

        İstediğin şey benim için ölmek değilse istediğini elde edemezsin. Yakında suların yükseleceğini bileceksin ve öleceksin.

        9

        "ENDİŞELENİYORUM"

        Billie Eilish, ayrıca Hearle tarafından evine girip, çıkarken izlendiğini ve bu esnada sözlü ya da jestlerle tacize uğradığını belirtmişti.

        John Hearle adlı tacizcinin orada olduğunu bildiği için evine her girişinde kaygılandığını ifade eden ünlü şarkıcı, kendisinin ve ailesinin güvenliğinden endişe ettiğini anlatmıştı. Eilish, mahkemeden tacizcinin, evine ve ailesine yaklaşmasını önleyecek bir karar talep etmişti.

        10

        "DUYGUSAL YARALANMAYA NEDEN OLDU"

        The Blast'ın elde ettiği mahkeme belgelerinde Eilish, "Tekrarlanan tacizlerden dolayı evimde ve kişisel alanımdaki huzur ve sükunet hissimi kaybettim. Bu da duygusal yaralanmaya neden oldu" ifadesini kullanmıştı.

        'James Bond' filminin müziğine imza atan Billie Eilish'ın iddiasına göre; tacizler ağustos ayından bu yana sürüyor.

        Daily Mail'in haberinde, emniyet güçlerinin konuyu araştırdığı ancak herhangi bir tutuklama yapılmadığı da bildirilmişti.

        11
        12
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ