Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'den Muslera'ya: "Kaldıracağımzı çok kupa var" - Galatasaray Haberleri

        BB Erzurumspor deplasmanında kaybettiği 2 puanla birlikte lider Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Galatasaray'da performansı nedeniyle bir süredir eleştirilen Fernando Muslera'yla ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Eski günlerinden uzak olduğu şeklinde eleştiriler olan Uruguaylı file bekçisinin geleceğiyle ilgili kararı Fatih Terim'in vereceği ve tecrübeliçalıştırıcının Muslera'ya sezon sonuna kadar süre verdiği öne sürülmüştü.

        8 MartDünya Kadınlar Günü'nü Flroya'da bir organizasyonla kutlayan Galatasaray'da Terim ile Muslera arasındaki diyalog da ortaya çıktı. Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberinegöreTerim, Muslera'ya "Daha kaldıracağımız çok kupa var" sözleriylemotivasyon sağlarken şunları da söyledi:

        “Seni göndermek gibi bir niyetim yok. Sadece formsuz bir dönemden geçiyorsun, daha çok konsantre olup Muslera'nınkim olduğunu herkese göster”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ